‘Love Island’: Fé geeft meer details over haar plannen om te gaan samenwonen met Lennert

De finale van Love Island België en Nederland 2022 zit er al zo’n anderhalve maand op, maar met veel van de koppels die tijdens het programma gevormd zijn gaat het nog steeds uitstekend. Dat is zeker het geval met Lennert en Fé, de verliezende finalisten. Zij lijken nu zelfs concreet te gaan denken aan samenwonen.

Fé en Lennert steken niet onder stoelen of banken dat het nog steeds grote liefde is tussen hen. Dat verklaarden ze de afgelopen tijd onder andere via RTL Boulevard, in een interview met Grazia en op YouTube.

Q&A op Instagram

Toch blijft er natuurlijk één struikelblok bij hun relatie. Fé woont namelijk in een klein dorpje in Limburg in Nederland en Lennert in Sint-Niklaas in België. De autorit tussen hun beide woonplaatsen zou bijna twee uur duren, waardoor de twee elkaar niet zo vaak kunnen zien als ze zouden willen.

In een Q&A op haar Instagram Story gaf Fé daar meer duiding over. “Doordat we allebei werken op verschillende tijden en ver uit elkaar wonen, zitten er vaak zeven dagen tussen momenten waarop we elkaar kunnen zien. Dus als we elkaar dan weer zien, maakt dat het extra speciaal”, legt ze daar uit, via Love Reality.

Samenwonen

Ondanks dat euvel was het koppel recent voorzichtig over eventuele plannen om te gaan samenwonen. “We doen het rustig aan. Op Love Island ga je namelijk in een sneltrein, maar je moet erna wel realistisch zijn. Dat zag je ook bij de koppels uit de vorige seizoenen. Die zijn uit elkaar gegaan omdat ze te snel wilden gaan en te snel zijn gaan samenwonen”, klonk het toen bij Fé.

Maar anderhalve week later zijn die plannen blijkbaar toch al concreter geworden. Tijdens de recente Q&A op Instagram reageerde ze op een vraag over samenwonen namelijk met de woorden “zoals het er nu uitziet, zal dat geen jaar meer duren”.

Meer
Lees meer...