‘Love Island’: Fé en Lennert spreken over hun toekomst- en eventuele verhuisplannen

Love Island België en Nederland 2022 kende een goede maand geleden zijn finale. Daar verrasten Jotti en Cas door medefavorieten Fé en Lennert te verslaan. Veel kijkers vonden die laatsten de échte winnaars omdat al van quasi bij het begin van het programma een koppel vormden. Dat het nog steeds goed gaat tussen Lennert en Fé blijkt uit hun toekomstplannen samen.

In het YouTubekanaal van Nick Eshuis blikken Fé en Lennert terug op hun deelname. Zo hebben ze het onder andere over hun eerste ontmoeting, wanneer ze verliefd werden en over de verloren finale.

België en Nederland

Uit dat gesprek blijkt al snel dat het nog steeds grote liefde is tussen Fé en Lennert. Maar net als bij winnaars Cas en Jotti stelt er zich wel een vervelend probleem. De Vlaamse Lennert uit Sint-Niklaas en Fé uit Nederlands Limburg wonen namelijk nogal ver van elkaar, ongeveer 1 uur en 45 minuten rijden. Het koppel zag dat echter zelf nooit als een obstakel.

Toch willen Lennert en Fé in de toekomst uiteraard graag samenwonen als hun relatie goed blijft gaan. “We hebben het daar natuurlijk al over gehad. Als je op zo’n afstand van elkaar woont, komt dat al snel ter sprake”, begint Fé. “Ik heb op zich niets met Nederlands Limburg. Ik heb dan ook altijd gezegd dat een werk of de liefde mij hier weghaalt, vind ik dat prima. En in dit geval woont de liefde in België, dus vind ik het geen probleem om ooit naar daar te verhuizen.”

Geen concrete verhuisplannen

Concrete plannen zijn er echter nog niet. “We doen het rustig aan. Op Love Island ga je namelijk in een sneltrein, maar je moet erna wel realistisch zijn. Dat zag je ook bij de koppels uit de vorige seizoenen. Die zijn uit elkaar gegaan omdat ze te snel wilden gaan en te snel zijn gaan samenwonen”, gaat Fé verder. “Dan vind ik het voor ons misschien verstandiger om even te wachten. Als ik bij Lennert ga wonen, moet ik namelijk alles achterlaten en ook mijn werk opzeggen. Ik moet dus honderd procent zeker weten dat het helemaal goed zit tussen ons en we niet in een opwelling die stap zetten.”

Bekijk hier het hele interview met Fé en Lennert:

Meer
Lees meer...