‘Love Island’: Lennert blikt terug op deelname en spreekt over Fé en Raphaëlla

Love Island België en Nederland 2022 kende een goede maand geleden zijn finale. Daar verrasten Jotti en Cas door medefavorieten Fé en Lennert te verslaan. Ondertussen blijkt het tussen beide koppels nog steeds goed te gaan. Zo verraste Lennert recent Fé voor haar verjaardag met een tripje naar Parijs en Disneyland Parijs. Maar hij had ook iets te zeggen over Raphaëlla.

Voor velen waren Lennert en Fé de absolute topfavorieten om het derde seizoen van Love Island België en Nederland te winnen. Zij waren het eerste ‘echte’ koppel nadat Fé als bombshell het programma was binnengekomen. Ze bleven tijdens Love Island ook steeds meer naar elkaar toegroeien.

In het YouTubekanaal van Nick Eshuis blikt het koppel terug op hun deelname en hun eerste ontmoeting. Die gebeurde in de jacuzzi waar Fé tussen alle mannen die er van bij de start bij waren, kwam zitten. Hoewel beiden nuchter en zonder veel verwachtingen aan Love Island waren begonnen, sloeg de vonk al snel over.

Eerste ontmoeting

“Ik vond haar op het eerste zich echt knap, zeker haar groene ogen, daar heb ik een zwak voor”, legt Lennert uit. “Ook ik was meteen getriggerd toen ik hem zag … zijn gezicht, zijn uitstraling, zijn bruine gespierde huid”, voegt Fé toe.

Dat Fé en Lennert naast de geldprijs van 25.000 euro grepen, vinden ze allebei niet erg. “Ik gunde het hen zeker. Ik was er op het einde echt niet meer mee bezig dat het spel was. Eigenlijk is het jammer dat er geld te verdienen valt op Love Island, dat is niet nodig”, klinkt het.

Raphaëlla

Love Island België en Nederland 2022 verraste dit seizoen door tijdens Casa Amor allemaal ex-deelnemer terug te laten keren. De meeste opvallende daarbij was ongetwijfeld Raphaëlla. Zij zorgde tijdens haar vorige deelname al voor heel wat drama en dat was nu niet anders. Raphaëlla zou deze keer uiteindelijk een koppel vormen met Merijn, maar de twee moesten vlak voor de finale de villa verlaten.

Voor ze haar pijlen op Merijn richtte had ze echter Lennert op ogen. “Ik wist dat Casa Amor eraan zat te komen, maar het zat toen al zo goed met Fé dat ik niet de drang voelde om de uitdaging aan te gaan. Raphaëlla herkende ik wel meteen toen ze vlak voor mij begon te dansen. Ik vond ze meteen heel extra. We hadden geen goede start, want ze begon direct over Fé, terwijl ze haar niet kende. Ze zou beter moeten weten, want ze had al meegedaan met Love Island“, legt Lennert uit. “Daarna hebben we daar wel kunnen over praten, en kwamen we wel overeen.”

Bekijk hier het hele interview met Fé en Lennert:

Meer
Lees meer...