Fabiënne van ‘Love Island’: “Ik werd strontziek van geroddel van Raphaëlla”

Love Island is ondertussen al twee weken ver en twee deelnemers hebben het programma al verlaten. De laatste Islander die naar huis moest is Fabiënne, die Love Island binnenkwam als zogenaamde bombshell. Ze zorgde zo meteen voor drama en zelfs na haar vertrek is dat drama nog niet voorbij.

Bombshell Fabiënne is de tweede Islaner (derde als je Alexandra meerekent) die Love Island moest verlaten. En daar is ze natuurlijk niet tevreden mee. In een interview met Rijk Hofman voor Love Check-up vertelt ze nu meer over haar eliminatie en daarbij is ze vooral niet mals voor Raphaëlla.

Fabiënne

Tijdens de laatste herkoppeling op Love Island moest Mattheüs de hartverscheurende keuze maken tussen Raphaëlla en Fabiënne. Hij koos uiteindelijk voor zijn eerste partner Raphaëlla, waardoor bombshell Fabiënne de villa moest verlaten. We hoorden zaterdag al op Love Island: Aftersun dat ze het Raphaëlla kwalijk neemt omdat zij Mattheüs tegen haar opzette en nu maakt ze dat nog eens duidelijk.

Fabiënne was (via videoverbinding) te gast bij Love Check-up, de talkshow van RTL waarin Love Island verder besproken wordt. Ze bevestigde daar nog eens haar ongenoegen over Raphaëlla. Het waren vooral de roddels die haar enorm stoorden. “Ik werd er strontziek van. Echt. Het was niet meer leuk. Daardoor voelde ik me niet meer prettig in de villa. Ik kreeg gewoon continu bad vibes van haar.”

Iedereen tegen één

Fabiënne Love Island
Fabiënne – Bron: RTL

Volgens Fabiënne zette Raphaëlla ook de andere deelnemers op tegen haar. “Ik had het gevoel dat ze mensen naar zich toetrok en een slecht beeld van mij creëerde bij andere mensen.” Zelfs Imen, iemand die Fabiënne vertrouwde, werd uiteindelijk ’team Raphaëlla’. “Toen ik de villa moest verlaten, zaten Imen en Raphaëlla samen in de make-upkamer toen ik m’n koffers aan het inpakken was. Ze hebben toen geen woord gezegd, ze zaten me gewoon aan te staren terwijl ik m’n koffer inpakte. Dat vond ik niet zo fijn, dat deed wel pijn.”

Niet alleen Raphaëlla krijgt de volle lading van Fabiënne, maar ook Lisa. Fabiënne zag Lisa namelijk absoluut niet als concurrentie. “We zijn compleet verschillende types”, zo klonk het. Wanneer ze vervolgens de vraag kreeg wat zij heeft dat Lisa niet heeft, gaf Fabiënne een kort maar duidelijk antwoord: “Uiterlijk”. Daarna legt ze wel nog uit dat ze bedoelt dat Lisa niet háár uiterlijk heeft. Wie ze wél nog leuk vindt, zijn Joan en Mert. “Ik hoop dat zij Love Island winnen, want het zijn echt twee toppers.”

Mattheüs

Hoewel Fabiënne op Love Island haar zinnen had gezet op Mattheüs denkt ze nu niet dat ze hem nog zal horen. Bij haar vertrek liet Mattheüs nog weten dat hij de deur niet volledig wil dichtgooien en eventueel na Love Island nog zou willen proberen om te kijken of er toch iets zou zijn tussen hen.

Maar Fabiënne ziet dat niet zitten. “Ik ga hem helemaal niets sturen. Hij kan mij wel een bericht sturen en dan kan hij even kijken of ik wel ga antwoorden.” Voorlopig gaat Fabiënne dan ook single verder. “Ik ga niet zoeken naar de liefde nu.”

Love Island is elke avond (behalve zondag) te zien op VIJF om 20.30 uur.

Bekijk hier het volledige interview van Love Check-up.

Meer
Lees meer...