‘Love Island’: Hoe gaat het nog met Fé en Lennert?

Voor velen waren Lennert en Fé de absolute topfavoriete om het derde seizoen van Love Island België en Nederland te winnen? Zij waren als enigen van bij de start van het programma in een koppel en bleef ook altijd – en steeds liefdevoller – bevestigen. Toch moesten de overwinning en 25.000 euro aan Cas en Jotti laten. Fé en Lennert hebben op Love Island echter iets gevonden dat niet in geld is uit te drukken: de liefde voor elkaar.

Niet topfavorieten Lennert en Fé, of outsiders Mert en Sunita of Nathan en Imen, maar Jotti en Cas wonnen Love Island 2022. Omdat het nog niet duidelijk is of het afgelopen seizoen een reünieaflevering krijgt, is het tijd om aan de koppels zelf te vragen hoe het nog met hen gaat.

RTL Boulevard vroeg Fé en Lennert aan de tand over hoe het nu ging met hen. En op die vraag kregen ze een positief antwoord. Naar eigen zitten ze ook na hun terugkeer uit Gran Canaria op een roze bubbel.

Wonen in Nederland of België?

Net als bij winnaar Cas en Jotti stelt er zich echter een vervelend probleem. Ook de Vlaamse Lennert uit Sint-Niklaas en de Nederlandse Fé wonen dus ver van elkaar. Maar ook daar ziet ze geen problemen in. “We hebben daar zelf, op Love Island, al een kleine planning gemaakt. Met hoe mijn weken eruit zien, en hoe haar weken eruit zien”, zegt Lennert. “Nu doen we het zo en kijken hoe dat gaat. Binnen enkele maanden of een half jaar is het dan misschien tijd voor de volgende stap. En dat zal dat wel zijn dat we samen iets zoeken. Dat is zeker iets dat daar ter sprake is gekomen.”

Meer
Lees meer...