‘Love Island’: Zo gaat het nu tussen Imen en Nathan

De finale van Love Island is ondertussen al een week geleden. Daarin was te zien hoe Jotti en Cas het programma en 25.000 euro wonnen. Maar ook de andere koppels uit het programma lijken het nog steeds goed met elkaar te vinden. Zo werd deze week bekend dat Amandine en Jules toch terug aan het daten zijn en ook Lennert en Fé zouden nog contact hebben. Maar hoe zou het nog zijn met Imen en Nathan, die vierde werden?

Na elk seizoen van Love Island blijft de grootste vraag welke koppels nog samenzijn. Hoewel daar van enkele koppels geen info over is, laten anderen toch uitschijnen dat er meer speelt. Zo lieten Amandine en Jules al weten dat ze terug aan het daten zijn en ook Imen en Nathan zouden ondertussen een koppel vormen.

Imen & Nathan

Enkele jaren na de laatste versie van Love Island België & Nederland was het programma deze zomer terug te zien op Streamz. Net als de vorige jaren was het terug een groot succes, ook al was het niet rechtstreeks te volgen op televisie. In de finale namen Lennert & Fé, Cas & Jotti, Mert & Sunita en Imen & Nathan het tegen elkaar op. Uiteindelijk gingen Cas & Jotti met de overwinning naar huis, maar nu lijken ook Imen & Nathan elkaar gevonden te hebben.

Tijdens de finale hadden de twee nog geen relatie, waardoor ze ook als eerste naar huis werden gestuurd. Maar toch beloofden ze elkaar om contact te blijven houden en uit te zoeken of er echte liefde is. En dat zou nu tot een relatie hebben geleid. Het koppel heeft hun relatie nog niet officieel bevestigd, maar Nathan is wel in verschillende TikToks van Imen te zien.

In de laatste video is het duo wel al kussend te zien. “Once you go black…“, stond er op de video te lezen. Fans zien die video als officiële bevestiging.

@imendirie #voorjou#foryou#loveisland ♬ original sound – Nostalgia Hub
Meer
Lees meer...