‘Love Island’: Deze 4 koppels spelen de finale

De winnaars van het derde seizoen van Love Island België en Nederland is bijna gekend. Nog vier koppels maken kans op die titel en de bijhorende 25.000 euro. Vanavond weten we wie de opvolgers worden van Mert en Joan.

Lennert en Fé

Lennert en Fé zijn volgens veel kijkers van Love Island de absolute topfavorieten. De twee zitten al van bij het begin van het programma bij elkaar in een koppel. Ook bij iedere herkoppeling kozen Lennert en Fé opnieuw voor elkaar. Er zijn dan ook duidelijk gevoelens aanwezig bij beiden.

Cas en Jotti

Het tweede koppel dat al openlijk sprak over verliefdheid is Jotti en Cas. Voor Jotti begon Love Island niet zo goed, want aanvankelijk vond ze niemand die bij haar paste. Gelukkig voor haar kwam Cas in de villa tijdens Casa Amor-avontuur. Deze ex-deelnemer kreeg van de makers dit seizoen een nieuwe kans en viel als een blok voor Jotti. Sindsdien zijn de twee steeds dichter naar elkaar toegegroeid.

Mert en Sunita

Mert mag dan al de vorige editie van Love Island hebben gewonnen, zijn relatie met Joan hield niet stand. Daarom mocht ook hij tijdens Casa Amor nogmaals meedoen. Daar wist hij Sunita verrassend af te snoepen van Merijn. Toch duurde het aanvankelijk even voor er echt vlinders waren bij beiden. Maar de laatste dagen lijken er toch gevoelens te zijn tussen Mert en Sunita. Kan Mert op die manier twee jaar op een rij winnen?

Nathan en Imen

Nathan was de laatste bombshell van deze editie van Love Island België en Nederland. Veel kans om indruk te maken, kreeg hij dus nog niet. Toch mocht hij bij zijn intrede op date met twee vrouwen, Raphaëlla en Imen. Uiteindelijk koos hij daarna voor Imen, maar of er echt iets bloeit tussen hen is niet helemaal duidelijk.

Bekijk de 8 finalisten van Love Island hier:

De finale van Love Island is vanaf 20 uur te zien via Streamz.

Meer
Lees meer...