‘Love Island’: Hoe gaat het nu met winnaars Jotti en Cas?

Cas en Jotti kwamen een week geleden als (enigszins verrassende) winnaars uit de bus bij Love Island België en Nederland 2022. Dat leverde hen niet alleen de liefde voor elkaar op, maar ook 25.000 euro. En ondertussen blijkt het met allebei nog steeds goed te gaan.

Niet topfavorieten Lennart en Fé, of outsiders Mert en Sunita of Nathan en Imen, maar Jotti en Cas wonnen Love Island 2022. Omdat het nog niet duidelijk is of het afgelopen seizoen een reünieaflevering krijgt, is het tijd om aan de koppels zelf te vragen hoe het nog met hen gaat.

RTL Boulevard polste daarvoor bij Cas en Jotti. Daar bekennen ze dat ook voor hen de winst als een verrassing aankomt. Toch hebben de twee al een idee wat te doen met de 25.000 euro die ze overhielden aan het avontuur. “Onze klik is begonnen bij het feit dat we allebei eigenlijk heel graag een rondreis willen maken in een oldtimerbusje. Ik denk dat dit prijzengeld een goed begin is om dat te realiseren. Verder hebben we er nog niet echt over nagedacht”, legt Cas uit via Grazia.

Amsterdam of België?

Dat het tussen Jotti en Cas nog goed zit, is alleszins duidelijk. Er wordt namelijk al gedacht aan verhuizen. Dat is ook nodig. Jotti woont namelijk in België, terwijl Cas in Amsterdam woont. “We moeten nog even gaan kijken, maar ik denk dat het wel Amsterdam gaat worden”, klinkt het bij de Nederlander

Meer
Lees meer...