‘Love Island’: Hoe gaat het nog met Sunita en Mert?

De finale van Love Island is ondertussen al eventjes geleden. Daarin was te zien hoe Jotti en Cas het programma en 25.000 euro wonnen. Maar ook de andere koppels uit het programma lijken het nog steeds goed met elkaar te vinden. Zo werd deze week bekend dat Amandine en Jules toch terug aan het daten zijn en ook Lennert en Fé en Imen en Nathan zouden nu een koppel vormen. Maar hoe zou het nog zijn met Sunita en Mert?

Enkele jaren na de laatste versie van Love Island België & Nederland was het programma deze zomer terug te zien op Streamz. Net als de vorige jaren was het terug een groot succes, ook al was het niet rechtstreeks te volgen op televisie.

In de finale namen Lennert & Fé, Cas & Jotti, Imen & Nathan en Mert & Sunita het tegen elkaar op. Uiteindelijk gingen Cas & Jotti met de overwinning naar huis, maar ook de andere koppels leken gelukkig met elkaar. Al hebben deelnemers Sunita & Mert nu minder leuk nieuws.

Vrienden

Elk jaar brengt Love Island verschillende mensen samen. Dat was ook dit jaar het geval, want verschillende koppels bleven ook na het programma samen. Al blijkt dat bij één koppel nu niet het geval. Sunita en Mert hebben bij thuiskomst namelijk beslist om vrienden te blijven. In een interview met Grazia vertellen ze wel dat ze het geprobeerd hebben, maar “dat het niet werkte”.

Mert deed eerder al mee aan het programma en liet dan ook al snel aan Sunita weten dat ze hun relatie verder gingen uitzoeken na de opnames. Dat gebeurde ook, want kort na het Love Island-avontuur ging het duo op verschillende dates.

“We hebben elkaar veel gesproken toen we terugkwamen en zijn samen dingen gaan doen, maar op een gegeven moment merkten we dat we niet bij elkaar pasten”, vertelt Sunita. “Het was leuk, maar we hebben er vrede meegenomen dat we niet bij elkaar passen. Daarom kunnen we nu perfect als vrienden verder”, klinkt het bij Mert.

Meer
Lees meer...