‘Love Island’: Komt er ook dit seizoen een reünieaflevering?

Het derde seizoen van Love Island België en Nederland liep vorige week af. Toch is het laatste woord over de deelnemers nog allerminst gezegd. Veel kijkers vragen zich dan ook af of er nog een reünieaflevering komt waar we een antwoord krijgen op al onze resterende vragen.

Jotti en Cas wonnen vorige week zaterdag verrassend Love Island 2022. Het koppel blijkt nog altijd samen te zijn en spreekt zelfs al van samenwonen. Ook van enkele andere finalisten kwamen we al meer te weten. Zo zouden Imen en Nathan, nochtans de eerste afvallers in de finale, elkaar na het programma dan toch gevonden hebben.

En ook eerdere afvallers Lio en Marvin zouden nog steeds samen zijn. Er kwam recent zelfs heel verrassend nieuws van twee ex-deelnemers van het afgelopen seizoen van Love Island. Amandine zou Jules – die haar dumpte voor Lisa, maar daar spijt van kreeg – een nieuwe kans hebben gegeven om zich te bewijzen. En de jonge Belg lijkt die kans met beide handen te willen grijpen. Hij is naar eigen zeggen namelijk tot over zijn over verliefd.

Veel vragen

Toch blijven er ook nog heel wat vragen onbeantwoord. Hoe gaat het bijvoorbeeld met Lennert en Fé? Bleken de prille gevoelens tussen Mert en Sunita sterk genoeg om ook naast het programma af te spreken? En hebben enkele andere ex-deelnemers mogelijk opnieuw contact met elkaar opgezocht?

Nog niets bekend

Op al deze vragen zou er een antwoord kunnen komen in een reünieaflevering. Maar daarover lijkt nog niets beslist. “Wij weten er nog niets van. Daar is nog niet over gecommuniceerd, maar het zou wel heel leuk zijn natuurlijk, dus ik hoop van wel”, zegt Cas aan RTL Boulevard

Ook Videoland, dat het programma in Nederland streamt, is nog niet op de hoogte van een eventuele reünie. “Dat is bij ons niet bekend. Hou onze socials in de gaten. Als er een reünie komt, kondigen we het aan”, laat de streamingdienst mysterieus weten.

Meer
Lees meer...