‘Love Island’: Weggestemd koppel verklapt of ze nog samen zijn

Hoewel ze samen een koppel vormden, moesten Marvin en Lio vorige week toch Love Island verlaten. De twee kregen van de kijkers namelijk de minste stemmen van alle toen nog overgebleven koppels. Toch is nu goed nieuws, want Lio en Marvin blijken nog steeds samen te zien. Dat vertelden ze in een exclusieve reactie aan Grazia.

Aangezien er tijdens dit seizoen van Love Island België en Nederland voortdurend nieuwkomers hun intrede deden in de villa, moest er ook regelmatig van iemand afscheid genomen worden. Daarbij moesten niet enkel singles vertrekken, maar eindigde het avontuur ook soms voor een van de koppels.

Marvin en Lio

Dat was ook het geval voor Marvin en Lio. Zij moesten Love Island eind vorige week – tot grote schok van de medebewoners – onverwachts verlaten. De kijker thuis had namelijk de kans gekregen om te stemmen op de overgebleven koppels en gaf hen de minste stemmen. Daardoor moesten ze eind vorige week samen met single Youssri naar huis.

Lio en Marvin – Bron: Streamz/ITV

Marvin was tijdens dit derde seizoen van deze Belgisch-Nederlande versie van Love Island een van de oorspronkelijke bewoners. Omdat hij niet direct met iemand een klik had, vormde hij al snel een koppel met de eerste bombshell van het seizoen, namelijk Jotti. Dat bleek uiteindelijk ook allesbehalve een goede match te zijn, want de twee kregen al snel ruzie. Ook met Mara, die speciaal voor hem als bombshell naar Love Island was gekomen, werd het uiteindelijk niets.

Casa Amor

Voor Marvin leek het einde van het avontuur dus in zicht … tot zich een unieke kans aanbood met Casa Amor. Daarbij trokken de mannen naar een aparte locatie en bleven de vrouwen in de vertrouwde villa. Maar daar waren ze niet alleen. Er deden namelijk nieuwe singles hun intrede. En dit jaar waren die niet helemaal nieuw, want het ging om tien kandidaten die eerder al deelnamen aan vorige seizoenen van Love Island.

Het is tijdens Casa Amor dat Marvin Lio leerde kennen en al snel klikte het zeer goed tussen de twee. Hij nam haar dan ook mee terug naar de villa, waar hij door de kijker dus toch naar huis werd gestemd.

“Hebben een relatie”

Grazia polste bij de twee hoe het nu met hen gaat en kreeg daarbij goed nieuws te horen. “Ik heb haar niet officieel gevraagd, maar we hebben een relatie”, zegt Marvin. “Je beleeft op Love Island een avontuur samen, die maar weinig andere mensen meemaken en dat zijn intense emoties. Je leert elkaar, zeker op emotioneel vlak, heel goed kennen. Dat zijn dus dingen die je niet zo snel meemaakt, maar waar wij beiden wel heel positief op terugkijken.”

“We hebben gezien dat we op heel veel vlakken keigoed matchen. Uiteraard moeten we op sommige vlakken nog het een en ander met elkaar afstemmen, maar dat is logisch. We hebben daarover beslist dat we gaan kijken tot hoever het gaat, maar dat we eigenlijk wel gewoon samen zijn”, besluit Marvin.

Zo verlieten Marvin en Lio Love Island:

Nieuwe afleveringen van Love Island verschijnen elke avond op Streamz.

Meer
Lees meer...