‘Love Island’: Cas reageert op break-up met Jotti

Gisteren kwam er slecht nieuws uit het kamp van Love Island. De winnaars van het vorige seizoen, Jotti en Cas, zijn namelijk al uit elkaar. De laatste dagen gingen er al heel wat geruchten de ronde en die werden gisteren bevestigd door Jotti via Instagram. Nu reageert ook Cas op de break-up. Daarbij laat hij weten dat overspel niet aan de orde was.

Het laatste seizoen van Love Island is nog maar enkele maanden afgelopen, maar toch zijn de winnaars al niet meer samen. Na een korte relatie hebben Jotti en Cas er al een punt achter gezet. Dat nieuws kwam voor een aantal fans niet echt onverwacht, want er gingen al langer verhalen over overspel van Cas rond. Die geruchten over overspel worden nu wel de kop ingedrukt door Cas zelf.

Jotti en Cas

Van onverwachte winnaars, tot een break-up enkele maanden later. Deze zomer wonnen Jotti en Cas het programma Love Island en namen ze 25.000 euro mee naar huis. In de finale lieten ze topfavorieten Lennart & Fé en ook nog Mert & Sunita en Nathan & Imen achter zich.

Ook thuis leken de twee het goed met elkaar te vinden. Na het programma gaf het koppel nog een interview en daarin vertelden ze dat ze zelfs al nadachten over een verhuis. Maar die verhuis zal er nu dus niet komen, want gisteren maakte Jotti bekend dat zij en Cas uit elkaar zijn. “Helaas kloppen de roddels en heb ik de beslissing moeten nemen de relatie tussen Cas en mij te beëindigen”, vertelde ze.

Overspel

Met die tekst leek Jotti het overspel van Cas te bevestigen, en daar had Cas een reactie op klaar. Ook hij greep naar Instagram om een deel van zijn verhaal te delen. “Er wordt momenteel een hoop gespeculeerd”, begon hij. “Ik wil daarom even op de rem trappen. Het gaat al een tijdje niet goed tussen Jotti en mij, maar vreemdgaan is niet aan de orde.”

Daarnaast laat Cas ook weten dat hij deze week nog zijn kant van het verhaal zal laten horen bij Rumag TV. We kunnen er dus vanuit gaan dat dit nog niet het einde van de drama tussen Jotti en Cas is.

Meer
Lees meer...