‘Love Island’-winnaars Jotti en Cas al na een paar maanden uit elkaar

Slecht nieuws voor de fans van Love Island. De winnaars van het laatste seizoen, Jotti en Cas, zijn namelijk al uit elkaar. Dat maakte Jotti vandaag bekend op Instagram. De laatste dagen gingen er al heel wat geruchten de ronde over overspel van Cas en dat lijkt Jotti nu ook te bevestigen.

Het laatste seizoen van Love Island is nog maar enkele maanden afgelopen, maar toch zijn de winnaars al niet meer samen. Na een korte relatie hebben Jotti en Cas er al een punt achter gezet. Dat nieuws kwam voor een aantal fans niet echt onverwacht, want er gingen al langer verhalen over overspel van Cas rond. Jotti maakt de breuk zelf officieel bekend via een story op Instagram.

Jotti en Cas

Weinig mensen hadden het verwacht, maar toch won het duo Jotti & Cas de laatste editie van Love Island deze zomer. In de finale wonnen ze van topfavorieten Lennart & Fé en ook nog van Mert & Sunita en Nathan & Imen. Door hun overwinning namen ze maar liefst 25.000 euro mee naar huis.

Ook na hun deelname leek het nog goed te gaan met het koppel. In een eerder interview lieten ze weten dat alles nog goed zat en dat er zelfs aan verhuizen werd gedacht. “We moeten nog even gaan kijken, maar ik denk dat het wel Amsterdam gaat worden”, klonk het toen bij Cas.

Overspel

Maar die verhuis zal dus niet doorgaan, want de twee zijn uit elkaar. Eerder deze week werden er op verschillende sociale media al heel wat roddels gedeeld over het koppel. Zo zou Cas al verschillende keren zijn vreemdgegaan en zou Jotti daarom de relatie hebben verbroken.

Daar kwam vandaag eindelijk reactie op. Via haar Instagram Story bevestigt Jotti namelijk dat zij en Cas uit elkaar zijn en geeft ze ook meer uitleg. “Helaas kloppen de roddels en heb ik de beslissing moeten nemen de relatie tussen Cas en mij te beëindigen”, vertelde ze. “Hopelijk gunnen jullie mij wat rust en begrijpen jullie dat dit niet makkelijk is”, sluit ze af.

Bekijk de post hier:

Meer
Lees meer...