‘Love Island’: Nieuw seizoen krijgt releasedatum

Ook deze zomer mogen we ons verwachten aan een gloednieuw seizoen van Love Island. Opnieuw zullen jonge singles naar een luxueuze villa trekken op zoek naar de ware liefde. Het programma wordt opnieuw gepresenteerd door Viktor Verhulst en Holly May Brood en zal vanaf volgende maand te vinden zijn op Streamz.

Berichtje! Op maandag 21 augustus gaat het vierde seizoen van Love Island van start. Het nieuwe seizoen zal opnieuw dagelijks te bekijken zijn op Streamz. In Nederland kan je het programma naar goede gewoonte bekijken via Videoland.

Love Island

Binnen iets meer dan een maand zullen twaalf singles opnieuw de uitdaging uitgaan om via Love Island de liefde van hun leven te proberen vinden. Ze trekken naar een idyllisch eiland waar ze samen zullen wonen in een luxueuze villa (met wel maar één slaapkamer met zes dubbele bedden). Elke week moeten ze tijdens het koppelmoment een koppel vormen met een medekandidaat. Maar het koppel dat volgens de kijkers de zwakste connectie heeft, moet onherroepelijk naar huis. Om alles nog wat spannender te maken, worden er ook standaard bombshells gedropt. Zij komen later in het spel en moeten dus koppels openbreken om zelf kans te maken op de overwinning. Sinds het tweede seizoen is er nog een extra test: Casa Amor. Daarbij worden de bestaande koppels opgesplitst en moeten ze met een lading nieuwe singles samenleven om te kijken hoe sterk hun band eigenlijk is.

Op het einde van het seizoen wordt er één koppel uitgeroepen tot winnaar. Zij gaan naar huis met de prijzenpot van 25.000 euro. De vorige drie seizoenen leverden in totaal amper twee koppels op. Eilish en Gianni uit het tweede seizoen en Lio en Marvin uit het derde seizoen zijn tot op heden nog steeds samen. Lio en Marvin verwachten zelfs hun eerste kindje samen. Het valt dus af te wachten of het vierde seizoen succesvoller zal eindigen.

Bekijk hier de aankondiging van de releasedatum van het vierde seizoen van Love Island:

Love Island is vanaf maandag 21 augustus te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...