Eerste ‘Love Island’-baby op komst

Mooi nieuws over Love Island vandaag want Marvin en Lio, die in het derde seizoen van Love Island een koppel werden, hebben aangekondigd dat ze hun eerste kindje verwachten samen. Het zal de eerste Love Island-baby worden.

Hoewel Love Island nog niet voor gigantisch veel stabiele relaties heeft gezorgd, zijn er wel enkele koppels die nog steeds standhouden. Zo zijn er Lio en Marvin die elkaar vonden in het derde seizoen van Love Island. Zij kondigen nu aan dat Lio zwanger is van hun eerste kindje samen.

Marvin en Lio

Lio was een van de deelnemers in het tweede seizoen van Love Island. Daarin vond ze de liefde niet en keerde ze alleen naar huis. Maar in het derde seizoen kreeg ze in Casa Amor een nieuwe kans. Daar leerde ze Marvin kennen. De volk sloeg al meteen over en de twee werden al snel een koppel.

Uiteindelijk moesten Marvin en Lio het derde seizoen van Love Island voor de finale verlaten, maar zij zijn als een van de enige koppels van het derde seizoen nog steeds samen. Zo kregen we in de reünie op Valentijn nog te zien dat ze nog steeds gelukkig zijn met elkaar. En dat geluk wordt nu dus bezegeld met een eerste kindje.

Love Island-baby

Met een schattige foto op Instagram kondigen Marvin en Lio nu aan dat ze hun eerste kindje verwachten samen. Bij de foto schreven ze: “Er gaat binnenkort een avontuur beginnen”. Onder de foto regent het felicitaties van de andere deelnemers van Love Island, die allemaal al niet meer kunnen wachten om de eerste Love Island-baby te ontmoeten.

Meer
Lees meer...