‘Love Island’: Deze koppels zijn te zien in de Valentine’s Reunion

Deze week komt er een nieuwe special van Love Island. Het laatste nieuwe seizoen dateert ondertussen van vorige zomer. Daaruit kwamen enkele koppels, maar niet elk koppel heeft tot nu stand gehouden. In een speciale Valentine’s Reunion zien we enkele duo’s terug. Die reünie verschijnt op 10 januari op Streamz.

Ook dit jaar wordt er weer eentje vol Love Island. Op 10 februari komt er een reünie van het vorige seizoen en later volgt een volledig nieuwe editie. Daarvoor is het programma zelfs nog op zoek naar nieuwe kandidaten.

Reünie

Het vorige seizoen van Love Island dateert ondertussen al van vorige zomer. Toen was te zien hoe Jotti Verbruggen en Cas Hooijer het programma, en dus ook 25.000 euro, wonnen. Na een korte relatie zetten de twee er al een punt achter na overspel van Cas. De enigen die uit het seizoen wel nog samen lijken te zijn, zijn Fé en Lennart en Jules en Amandine.

Of dat nu ook nog steeds het geval is, dat zullen we deze donderdag, op 10 februari te zien krijgen in Love Island Valentine’s Reunion. Daarin komen de Islanders nog één keer bij elkaar om terug te blikken op hun avontuur en vooruit te kijken naar de toekomst. Door de breuk tussen de winnaars, zal die reünie zonder twijfel ook wat drama bevatten.

Naast Jotti en Cas zullen ook Lio en Marvin, Amandine en Jules, Imen en Nathan, Sunita en Fé en Lennert te zien zijn. De reünie wordt opnieuw gepresenteerd door Viktor Verhulst en Holly Mae Brood.

Love Island Valentine’s Reunion is vanaf 10 februari te zien op Streamz. Ook alle voorgaande seizoenen zijn daar beschikbaar.

Meer
Lees meer...