‘Love Island’: Jules bevestigt met schattige foto relatie met Amandine

Hoe zou het nog zijn met Jules en Amandine uit Love Island België en Nederland 2022? Goed als we mogen afgaan op een foto die Jules zelf deelde op zijn Instagram. Daarmee lijkt het nu ook definitief bevestigd dat de twee een koppel vormen.

Love Island België en Nederland 2022 leverde heel wat koppels op. Zo zijn de winnaars Jotti en Cas voor zover geweten nog steeds samen. En ook tussen de verliezende finalisten Fé en Lennert is alles nog koek en ei.

Maar het meest verrassende koppel dat uit het recentste seizoen van Love Island is voortgekomen, is ongetwijfeld Amandine en Jules. De twee verlieten het programma namelijk niet samen. Ondanks haar terughoudenheid kreeg Amandine op Love Island in eerste instantie een band met Jules. Ze leek steeds dichter naar de 24-jarige Antwerpenaar toe te groeien, tot Casa Amor roet in het eten gooide. Amandine koos achteraf zonder twijfel opnieuw voor Jules, maar hij verkoos nieuwkomer Lisa. Iets wat voor haar als een complete verrassing aankwam, waarna ze dan ook besloot het programma te verlaten

Tweede kans gegrepen

Later kon ze zelf op televisie zien dat Jules al snel spijt kreeg van die beslissing. Met Lisa werd het dan ook niets en hij stemde hen zelf als koppel weg vlak voor de finale van Love Island. Aanvankelijk leken die woorden en daden van Jules voor Amandine maar weinig uit te maken, maar op die beslissing kwam ze later terug. Enkele weken na het programma volgde er toch een hereniging tussen de twee en kreeg Jules een nieuwe kans om zich te bewijzen.

Die kans lijkt hij nu met beide handen gegrepen te hebben. Op Instagram deelde Jules namelijk een foto van hemzelf met Amandine waarop beiden duidelijk verliefd lijken. Heel wat voormalige mede-Islanders zijn duidelijk fan van het koppel want onder andere Sunita, Lennert, Sayed en Mehti reageerden met hartjesemoji’s onder de foto.

Bekijk hier de foto van Jules met Amandine:

Meer
Lees meer...