‘Love Island’: Imen maakt relatie officieel bekend (en het is niet met Nathan)

Een maand geleden kwam in het nieuws dat Imen een nieuwe vriend zou hebben. Zij was al twee keer te zien in Love Island en haalde tijdens de laatste editie samen met Nathan de finale. De twee gingen ook na de opnames nog even met elkaar om, maar toch zat er geen relatie in. Nu blijkt Imen toch de liefde te hebben gevonden en die stelt ze met plezier voor via TikTok.

Het laatste seizoen van Love Island dateert ondertussen al van de zomer. Daarin was te zien hoe Jotti en Cas het programma, en de 25.000 euro wonnen. Ondertussen zouden de twee al terug uit elkaar zijn. Maar naast Jotti en Cas zaten ook Nathan en Imen in de finale. Zij haalden het niet en besloten na het programma om vrienden te blijven. Imen heeft ondertussen een nieuwe liefde gevonden.

Imen en Nathan

Imen is zonder twijfel een van de bekendste deelnemers van Love Island België & Nederland. Ze was zowel in de editie van 2020 als in de laatste editie te zien. In beide reeksen kon ze niet winnen, maar bleek ze het wel goed te kunnen vinden met haar partner. Zeker tijdens de laatste editie leek het er even op dat Imen en Nathan ook na het programma een koppel zouden vormen.

Dat leek ook even het geval. Want na de uitzendingen verschenen er verschillende TikToks op het profiel van Imen waarop ook Nathan te zien was. In een van die video’s deelden de twee zelfs een kus en schreef Imen “Once you go black…” bij de video. Toch heeft die relatie niet lang standgehouden en was Nathan even later nergens meer te bespeuren.

Nieuwe liefde

Nu blijkt Imen dus wel eindelijk de liefde van haar leven te hebben gevonden. Althans, dat zegt ze zelf in een nieuwe TikTok-video. “Wanneer je na twee keer Love Island eindelijk de liefde van je leven hebt gevonden”, staat er te lezen op een video waarin ze een kus van haar nieuwe vriend krijgt.

Op die manier blijven er nog maar weinig koppels uit Love Island over. Op dit moment zouden enkel Jules & Amendine en Fé & Lennert nog samen zijn.

Bekijk de TikTok hier:

@imendirie Ly💗#voorjou #loveisland #sundayvibes ♬ i guesssss not – luna
Meer
Lees meer...