‘Love Island’: Jotti reageert subtiel op breuk met Cas

Jotti en Cas wonnen afgelopen zomer – enigszins verrassend – Love Island België en Nederland 2022. Het koppel leek toen stapelverliefd, maar lang bleef die liefde niet duren, want vorige maand raakte bekend dat de twee uit elkaar zijn. Volgens de geruchtenmolen is veelvuldig bedrog van Cas daarvan de oorzaak en daar heeft Jotti nu heel subtiel een sneer naar uitgedeeld.

Het laatste seizoen van Love Island eindigde voor sommigen met een verrassing. Na een stemming door de kijkers eindigden Cas en Jotti op de eerste plaats. Daarmee troefden ze Fé en Lennert af. Die laatsten waren favoriet om met de 25.000 euro naar huis te gaan omdat ze al het langst een koppel vormden op Love Island.

Overspel?

En nu blijkt dat Lennert en Fé de zege misschien ook wel meer verdienden dan hun concurrenten. Want terwijl zij nog steeds samen zijn en rustig werken aan hun relatie, zit het verhaal van Jotti en Cas er al even op. Na een zeer korte relatie hebben zij er namelijk een punt achter gezet. Dat nieuws kwam vorige maand voor een aantal fans niet echt onverwacht, want er gingen al langer verhalen over overspel van Cas rond. Jotti maakt uiteindelijk begin november de breuk zelf officieel bekend via een story op Instagram.

Een dag later reageerde Cas op de break-up. Daarbij beklemtoonde hij dat overspel niets te maken had met de breuk met Jotti. “Er wordt momenteel een hoop gespeculeerd. Ik wil daarom even op de rem trappen. Het gaat al een tijdje niet goed tussen Jotti en mij, maar vreemdgaan is niet aan de orde”, zei hij toen.

Lio

Sindsdien was het stil rond de voormalige Love Island-winnaars. Maar nu blijkt dat de breuk door Jotti duidelijk nog niet verwerkt is en dat de twee ook geen vrienden meer zijn. Eerder deze week deelde ze op Instagram namelijk een bikinifoto, waarop al snel een reactie kwam van Lio, die ook deelnam aan Love Island. Zij reageerde volgens de website Love Reality met “Stel je voor dat je jou kwijtraakt …”, een comment die Jotti even bovenaan vastgepind had. Ondertussen is er van de reactie van Lio geen spoor meer, maar zijn er wel veel fans die hun steun uitspreken voor Jotti.

Meer
Lees meer...