‘Love Island’: Imen vindt nieuwe liefde

Het laatste seizoen van Love Island dateert ondertussen al van de zomer. Daarin was te zien hoe Jotti en Cas het programma, en de 25.000 euro wonnen. Ondertussen zouden de twee al terug uit elkaar zijn. Maar naast Jotti en Cas zaten ook Nathan en Imen in de finale. Zij haalden het niet en besloten na het programma om vrienden te blijven. Imen heeft ondertussen een nieuwe liefde gevonden.

Enkele maanden na de uitzendingen van Love Island heeft Imen een nieuwe liefde gevonden. Het gaat daarbij niet over Nathan, waarmee ze de finale van de vorige editie haalde, maar wel over een nieuwe man.

Imen en Nathan

Imen is zonder twijfel een van de bekendste deelnemers van Love Island België & Nederland. Ze was zowel in de editie van 2020 als in de laatste editie te zien. In beide reeksen kon ze niet winnen, maar bleek ze het wel goed te kunnen vinden met haar partner. Zeker tijdens de laatste editie leek het er even op dat Imen en Nathan ook na het programma een koppel zouden vormen.

Dat leek ook even het geval. Want na de uitzendingen verschenen er verschillende TikToks op het profiel van Imen waarop ook Nathan te zien was. In een van die video’s deelden de twee zelfs een kus en schreef Imen “Once you go black…” bij de video. Toch heeft die relatie niet lang standgehouden en was Nathan even later nergens meer te bespeuren.

Nieuwe liefde

Maar ondertussen lijkt Imen de echte liefde te hebben gevonden. In een nieuwe video op TikTok laat ze hem voor het eerst zien. Daarin doen de twee mee aan een challenge, maar lijkt Imens nieuwe vriend nog niet helemaal op de hoogte te zijn van hoe het precies werkt.

Het meest opvallende is zonder twijfel het opschrift op de video. “Yes, this is my new boyfriend”, staat er te lezen. Hoe de mysterieuze nieuwe man in Imens leven heet en hoelang de twee al een koppel vormen, is niet bekend.

Bekijk de TikTok van Imen hier:

@imendirie Hij snapte er niks van #tellmethatyouloveme #voorjou#fypage#sorrynotsorry #firsttiktok ♬ this sound makes me feel so sickly single x – 🐐
Meer
Lees meer...