‘Love Island’: Hoe gaat het nog tussen Jules en Amandine?

Ze haalden de finale niet, maar toch groeiden Amandine en Jules uit tot een van de populairste koppels van het afgelopen seizoen van Love Island België en Nederland. De twee werden aan elkaar gekoppeld, maar na een bezoek aan Casa Amor koos Jules toch voor Lisa. Die keuze kwam voor Amandine als een verrassing en ook Jules had er later spijt van, maar toch vonden de twee elkaar na de opnames terug. Hoe zou het nu met hen zijn?

Het laatste nieuwe seizoen van Love Island dateert ondertussen al van vorige zomer. Daarin was te zien hoe Cas en Jotti het programma wonnen, maar toch was het een ander koppel dat na de uitzendingen het populairst was. Amandine en Jules verlieten het programma nog voor de finale en deden dat niet samen. Maar toch hebben de twee elkaar nadien gevonden. In een nieuw interview met Grazia vertelt Amandine hoe het nu met hen gaat.

Love Island

Enkele maanden na het einde van Love Island zijn er nog steeds een paar koppels gelukkig samen. Winnaars Jotti en Cas en finalisten Nathan en Imen zouden een eind gemaakt hebben aan hun relatie, maar tussen deelnemers Amandine en Jules zou het nog steeds goed gaan.

De twee kenden een hobbelig parcours in het realityprogramma. Al sinds het begin had Amandine het moeilijk om gesprekken aan te gaan met andere inwoners van de villa, maar uiteindelijk vond ze toch haar comfort bij Jules. De twee leken het goed met elkaar te vinden, tot het programma de Casa Amor invoerde.

Daar leerde Jules Lisa kennen, die hij uiteindelijk ook koos om mee verder te gaan. Door die keuze verliet Amandine het programma uit zichzelf en leek de band tussen de twee verloren. Maar al snel na Jules’ keuze leek hij er ook spijt van te hebben en stemde hij hen zelf als koppel weg vlak voor de finale van Love Island

Daten

In de maanden na het programma vonden Amandine en Jules elkaar terug en begonnen ze af te spreken. “We willen het graag tussen ons laten werken en daar zijn we nu mee bezig. Het is aan mij om te bewijzen dat ik volledig voor haar wil gaan. Ik wil echt laten zien dat ik geen interesse heb in andere dames en alleen maar oog voor haar heb”, vertelde Jules toen aan de Nederlandse website.

En dat lijkt te werken, want nu laat ook Amandine aan Grazia weten dat de twee nog steeds aan het daten zijn. “Het gaat de goede kant op”, vertelt ze. “Jules en ik zijn nog steeds aan het daten. Ik vind het fijn om het rustig aan te doen en hem steeds beter te leren kennen. Ik wil het pas officieel maken als ik honderd procent zeker weet dat we een match zijn en dat we een toekomst hebben.”

Meer
Lees meer...