‘Love Island’ krijgt reünie én nieuw seizoen

Twee keer goed nieuws voor de fans van Love Island. De Nederlandse zender RTL heeft namelijk bekendgemaakt dat de realityreeks een reünie krijgt en dat er later dit jaar ook een nieuw seizoen zal volgen. Beide worden opnieuw gepresenteerd door Holly Mae Brood en Viktor Verhulst.

Ook dit jaar wordt er weer eentje vol Love Island. Op 14 februari, Valentijnsdag, komt er een reünie van het vorige seizoen en later volgt een volledig nieuwe editie. Daarvoor is het programma zelfs nog op zoek naar nieuwe kandidaten.

Reünie

Het vorige seizoen van Love Island dateert ondertussen al van vorige zomer. Toen was te zien hoe Jotti Verbruggen en Cas Hooijer het programma, en dus ook 25.000 euro, wonnen. Na een korte relatie zetten de twee er al een punt achter na overspel van Cas. De enigen die uit het seizoen wel nog samen lijken te zijn, zijn Fé en Lennart en Jules en Amandine.

Door het overspel van Cas kan de reünie-aflevering in februari voor heel wat drama en chaos zorgen. Maar dat komen we volgende maand pas te weten.

Nieuw seizoen

Naast de reünie kunnen we ook al beginnen uitkijken naar een gloednieuw seizoen. Want ook dat komt eraan. Daarvoor is RTL druk op zoek naar nieuwe kandidaten. Wanneer dat seizoen precies van start zal gaan, is niet bekend.

Het gaat wel opnieuw over een Belgisch én Nederlandse productie die gepresenteerd zal worden door Viktor Verhulst en Holly Mae Brood. En als we naar de vorige jaren kijken, mogen we die reeks waarschijnlijk in de zomer van 2023 verwachten.

Interesse om zelf deel te nemen? Inschrijven voor Love Island kan via deze site.

Meer
Lees meer...