‘De Verhulstjes’ deelt extra beelden die niet op televisie te zien waren

De Verhulstjes is sinds enkele weken opnieuw te zien op Play4 en lijkt nog niets aan populariteit te hebben ingeboet. En voor wie niet genoeg kan krijgen van de populaire familie deelde GoPlay nu op YouTube extra beelden die niet op tv te zien waren.

De Verhulstjes zijn net zoals de Pfaffs en de Planckaerts een begrip in Vlaanderen. Reden genoeg om hen hun eigen realityserie te geven dus. In het eerste seizoen zagen we de familie Verhulst tijdens de eerste lockdown in Oostduinkerke, in het tweede namen ze ons mee op reis naar Saint-Tropez, het derde was vooral in Antwerpen.

James Cooke

Eind 2022 werd bekendgemaakt dat Play4 met een vierde seizoen van De Verhulstjes zou komen. En sinds zondag 8 januari 2023 kan je dus opnieuw wekelijks kijken naar het populaire programma. Dat seizoen begon in de villa in Saint-Tropez, maar zal de familie ook volgen in hun dagelijkse doen en laten. Het wordt dus een beetje een combinatie van de voorgaande seizoenen.

Afgelopen aflevering kregen Gert, Ellen, Marie en Viktor Verhulst in Saint-Tropez bezoek van James Cooke en zijn man Dorian Liveyns. Daar krijgen ze jammer genoeg te maken met een heel regenachtige dag. Omdat de familie Verhulst geen gezelschapsspelletjes in huis heeft, spelen ze noodgedwongen Hints. Daarna begint de zoektocht naar bekende personen die in Saint-Tropez wonen, al blijken die niet allemaal even bekend te zijn. En ook Marcel eist opnieuw een opvallende hoofdrol op.

Kijk hier naar beelden van De Verhulstjes die je niet zag op tv:

De Verhulstjes is iedere zondag om 20.55 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...