‘Love Island’ komt met nieuw seizoen en inschrijvingen zijn nu geopend!

Goed nieuws voor de fans van realityseries. Deze zomer komt Love Island terug met een nieuw seizoen. En daarvoor heeft producer ITV natuurlijk ook nieuwe kandidaten nodig. De inschrijvingen daarvoor zijn nu geopend.

Viktor Verhulst en Holly Mae Brood presenteren deze zomer opnieuw de Nederlands-Belgische versie van Love Island op Streamz. Daarvoor trekken ze naar een splinternieuwe villa met dus ook splinternieuwe kandidaten. Alleen staat het nog niet vast wie ze precies zullen meenemen. Ze zijn namelijk nog op zoek naar singles die de liefde willen vinden en zich willen inschrijven.

Love Island

In Love Island worden jonge singles gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueuze villa op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. In de vorige drie seizoenen zagen we dat het programma soms resulteerde in succesvolle relaties, maar ook hoe verschillende relaties al kort na de opnames stukliepen.

Zo zijn Fé en Lennert, die vorig jaar tweede eindigden, nog steeds gelukkig samen, maar ontstond er bij winnaars Cas en Jotti al meteen heel wat drama. Die twee vormen dan ook niet langer een koppel. Ook bij Amandine en Jules liep het uiteindelijk fout.

Nieuw seizoen

Dit jaar trekt het programma naar een nieuw eiland en dus ook naar een nieuwe villa. Voor het nieuwe seizoen zijn ze op zoek naar een nieuwe lading Vlaamse en Nederlandse singles die op zoek zijn naar de liefde. En daar kan jij dus nog deel van uitmaken.  

“Ben jij single en helemaal klaar om de liefde van je leven te vinden?”, klinkt het in de oproepvideo. “Hou je van zon, luxe en romantische taferelen? En ben je niet vies van een portie gekke challenges? Geef je dan nu op voor het nieuwe seizoen van Love Island Nederland & België.”

Love Island verschijnt deze zomer op Streamz. Inschrijven voor het nieuwe seizoen kan hier.

Meer
Lees meer...