‘Love Island’: Fé eerlijk over relatie met Lennert

De finale van Love Island België en Nederland 2022 dateert ondertussen al van vorige zomer. In tegenstelling tot het winnende koppel, Cas en Jotti, zijn de verliezende finalisten Fé en Lennert wel nog gelukkig samen. Ondertussen is het koppel zelfs al gaan samenwonen. In een nieuw interview geeft Fé een update over de toekomst.

Dat het soms alle kanten kan uitgaan na een realityshow, is al langer bekend. Zo zijn het vaak niet de winnaars die later nog terugkeren in de media. Dat is ook het geval met Fé en Lennert uit het vorige seizoen van Love Island. De twee hebben dan wel net niet gewonnen, toch zijn ze met stip het meest geliefde duo uit de vorige editie.

Ondertussen zijn we negen maanden verder en is het koppel nog steeds gelukkig samen. In Realitea van RTL Boulevard vertelt Fé nu zelfs al over hoe ze haar toekomst met Lennert ziet.

Fé en Lennert

Voor velen waren Lennert en Fé de absolute topfavorieten om het derde seizoen van Love Island België en Nederland te winnen. Zij waren het eerste ‘echte’ koppel nadat Fé als bombshell het programma was binnengekomen. Ze bleven tijdens Love Island ook steeds meer naar elkaar toegroeien.

Ondanks hun verlies in de finale, bleven ze toch contact houden. Dat was niet makkelijk, want Lennert woonde in België en Fé in Nederland. Maar die afstand zag het koppel nooit echt als obstakel. Toch zijn ze in februari dit jaar gaan samenwonen in België.

Kinderwens

De volgende stap in het verhaal lijkt voor fans van het koppel dus ook duidelijk: een kindje. Toch is het antwoord van Fé daarover nogal duidelijk. “Ik zeg nooit nooit, maar die wens is er voor ons allebei eigenlijk niet.”

Toch laat ze ook weten dat ze onder de lakens niet te klagen heeft. “Elke dag is misschien een beetje overdreven. Maar als het een goede week is wel”, vertelt ze. Love Island was voor hen dus een duidelijk succes!

Bekijk het volledige interview hier:

Meer
Lees meer...