‘Love Island’: Lennert en Fé gaan samenwonen

Deze vrijdag, op 10 februari, verschijnt de nieuwe special van Love Island. Toch moeten we niet tot dan wachten om te weten hoe het nog met Lennert en Fé gaat. De twee verlieten vorig seizoen het eiland als koppel en lijken nog steeds gelukkig te zijn samen. Ondertussen laten ze zelfs weten dat ze samenwonen.

De finale van Love Island België en Nederland 2022 dateert ondertussen al van vorige zomer. In tegenstelling tot het winnende koppel, Cas en Jotti, zijn de verliezende finalisten wel nog gelukkig samen. Zij laten nu zelfs weten dat ze zijn gaan samenwonen. Dat deelt het koppel op Instagram.

Lennert en Fé

Voor velen waren Lennert en Fé de absolute topfavorieten om het derde seizoen van Love Island België en Nederland te winnen. Zij waren het eerste ‘echte’ koppel nadat Fé als bombshell het programma was binnengekomen. Ze bleven tijdens Love Island ook steeds meer naar elkaar toegroeien.

Ondanks hun verlies in de finale, bleven ze toch contact houden. Dat was niet makkelijk, want Lennert woonde in België en Fé in Nederland. Maar die afstand zag het koppel nooit echt als obstakel.

Verhuis

Toch hebben ze ondertussen besloten om te gaan samenwonen. Hoewel ze daar al sinds het einde van Love Island over spraken, zijn die plannen nu ook concreet. Via Instagram laat het koppel weten dat ze samen zijn ingetrokken. “Van de Love Island-villa naar ons eigen paleisje. Een nieuw hoofdstuk dat zich zal afspelen in … België. Super excited!”, schrijft Fé.

Morgen, op 10 februari, verschijnt Love Island: Valentine’s Reunion op Streamz. Daarin zal het koppel ook te zien zijn en zullen ze zonder twijfel nog meer vertellen over de nieuwe grote stap.

Bekijk de post hier:

Meer
Lees meer...