Viktor Verhulst en Francesco Planckaert nemen het tegen elkaar op in ‘sekspoprafting’

Ongeveer acht jaar geleden namen presentator Tom Waes en zanger Koen Wauters het tegen elkaar op in Wauters vs. WaesDaarin gingen de twee de gekste en meest uitdagende challenges aan. Dat concept is in Viktor vs. Francesco weer helemaal terug. Daarin strijden Viktor Verhulst en Francesco Planckaert in verschillende Belgische Kampioenschappen om de overwinning. En een van de disciplines is wel héél speciaal.

In de GoPlay-reeks Viktor vs. Francesco nemen Viktor Verhulst en Francesco Planckaert het tegen elkaar op in verschillende BK’s. Dat zijn niet de meest voor de hand liggende kampioenschappen, maar wel degene met een hoekje af. En deze week lijkt er een serieuze hoek af, want de twee gaan sekspopraften.

Sekspoprafting

Elke week nemen Francesco Planckaert en Viktor Verhulst het tegen elkaar op in de gekste disciplines. Het doel is om elkaar te verslaan in zoveel mogelijk Belgische Kampioenschappen. En dan hebben we het niet over normale sporten, maar over activiteiten die best gek te noemen zijn. De uitkomst van die wedstrijden is elke woensdag te volgen op GoPlay.

Een van die gekke activiteiten is sekspoprafting. In de aflevering van deze week gaan Viktor en Francesco niets vermoedend naar een locatie, waar ze twee sekspoppen vinden. Wanneer duidelijk wordt dat ze gaan “sekspopraften”, stelt het duo zich toch een aantal vragen. Ze moeten met de pop een bepaald parcours afleggen op een rivier.

Daarnaast moeten ze er natuurlijk ook voor zorgen dat de pop heelhuids aankomt. En aan de kniebeschermers te zien, is het geen zachtaardige sport. “Het gaat redelijk heftig worden denk ik”, klinkt het bij Viktor wanneer hij een video van de discipline ziet. Het duo krijgt daarna elk een sekspop met een eigen naam. Viktor zal proberen winnen met Naomi Night Nurse, terwijl Francesco zijn beste beentje voorzet met Jessica Jumbo.

Bekijk hier een fragment uit Viktor vs. Francesco:

De volledige aflevering over sekspoprafting is hier te zien.

Meer
Lees meer...