‘Love Island’: Amandine en Jules uit elkaar

Na het hele drama rond de relatie tussen Jotti en Cas, is er nu nog een Love Island-koppel uit elkaar. Het gaat over Amandine en Jules. Zij kenden tijdens het programma een hobbelig parcours, maar vonden uiteindelijk na de opnames toch hun weg naar elkaar. Uiteindelijk duurde die relatie toch niet zo heel lang, want ondertussen zijn de twee opnieuw uit elkaar.

Het afgelopen seizoen van Love Island lijkt op lange termijn toch geen heel groot succes te zijn. Verschillende koppels uit de villa zijn namelijk al een tijdje niet meer samen. Daar horen nu ook Amandine en Jules bij, die elkaar nochtans echt leken gevonden te hebben na het programma. Het koppel was enkele maanden samen, maar via Instagram laat Amandine nu weten dat ze samen een einde gemaakt hebben aan de relatie.

Amandine en Jules

Jules en Amandine kenden een hobbelig parcours in het realityprogramma. Al sinds het begin had Amandine het moeilijk om gesprekken aan te gaan met andere inwoners van de villa, maar uiteindelijk vond ze toch haar comfort bij Jules. De twee leken het goed met elkaar te vinden, tot het programma de Casa Amor invoerde.

Daar leerde Jules Lisa kennen, die hij uiteindelijk ook koos om mee verder te gaan. Door die keuze verliet Amandine het programma uit zichzelf en leek de band tussen de twee verloren. Maar al snel na Jules’ keuze leek hij er ook spijt van te hebben en stemde hij hen zelf als koppel weg vlak voor de finale van Love Island

Einde relatie

In de maanden na het programma vonden Amandine en Jules elkaar terug en begonnen ze af te spreken. Beiden vertelden nadien aan verschillende bronnen dat ze klaar waren om aan hun relatie te werken. In november liet Amandine aan Grazia dan ook weten dat ze nog steeds aan het daten waren en dat alles de goede kant op ging.

Maar nu, zes maanden later, lijkt er toch een einde te zijn gekomen aan de relatie. Dat maakt het duo zelf bekend via Instagram. “Wij wilden dit allebei zó even graag als jullie. Kept fighting en erin geloven, maar voor nu is het belangrijk om mijn hart te laten helen en om mijn mentale gezondheid te prioriteren”, schrijft Amandine in haar Instagram Story. Daarnaast laten ze allebei weten dat ze als vrienden uit elkaar gaan en elkaar alle liefde gunnen.

Meer
Lees meer...