Dit is wanneer we het nieuwe seizoen van ‘Love Island’ kunnen verwachten

Er is eindelijk meer nieuws over het nieuwe seizoen van Love Island. Hiervoor was al bekendgemaakt dat er nieuwe afleveringen zullen verschijnen en dat die ook deze keer op Streamz te zien zullen zijn. Toch was het een lange tijd wachten op een releasedatum. Die precieze datum is er nog steeds niet, maar we weten wel dat we het nieuwe seizoen pas eind augustus kunnen verwachten.

Begin juni maakte ITV, de producer van Love Island, bekend dat er een nieuw seizoen zou komen. Het vorige seizoen dateert ondertussen al van vorige zomer en bleek op lange termijn geen groot succes voor de koppels. Tijd om daar verandering in te brengen dus. Al zullen we toch nog even moeten wachten op de komst van het volgende seizoen.

Love Island

In Love Island worden jonge singles gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueuze villa op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. In de vorige drie seizoenen zagen we dat het programma soms resulteerde in succesvolle relaties, maar ook hoe verschillende relaties al kort na de opnames stukliepen.

Zo zag het vorige seizoen er op het eerste zicht zeer succesvol uit, maar gingen koppels als Fé en Lennert, Jotti en Cas en Amandine en Jules uiteindelijk elk hun eigen weg. Toch zullen presentatoren Viktor Verhulst en Holly Mae Brood binnenkort terugkeren voor een nieuw seizoen van de Nederlands-Belgische versie. Daarvoor trekken ze naar een splinternieuwe villa met dus ook splinternieuwe kandidaten.

Wanneer?

In 2022 ging Love Island België en Nederland al van start in juli en ging het de hele zomer door. Dat is deze keer dus niet het geval. Hoewel er nog geen precieze startdatum is, heeft Videoland eerder al laten weten dat het deze keer “in het najaar” zal zijn. Ondertussen heeft LoveReality laten weten dat het nieuwe seizoen waarschijnlijk eind augustus begint. Fans moeten dus nog even geduld uitoefenen.

Wie zich wil opgeven, kan dat nog steeds via de website van Streamz.

Meer
Lees meer...