‘Love Island’-koppel Fé en Lennert zetten ook punt achter relatie

Het laatste seizoen van Love Island lijkt geen succes te zijn op lange termijn. Hoewel er oorspronkelijk verschillende koppels waren gevormd na het programma, lijkt elk koppel nu niet langer samen te zijn. Eerder maakten winnaars Cas en Jotti hun breuk al bekend en later volgden ook Jules en Amandine. Deze keer laten Fé en Lennert weten niet langer samen te zijn.

Slecht nieuws voor de fans van realityshows. Het laatste koppel uit het meest recente seizoen van Love Island is uit elkaar. Het gaat om Fé en Lennert, die tijdens het programma de topfavorieten waren bij het publiek. Uiteindelijk wonnen ze niet, maar waren ze wel het koppel dat het langst bij elkaar bleef. Toch komt er nu een einde aan hun relatie.

Fé en Lennert

Voor velen waren Lennert en Fé de absolute topfavorieten om het vorige seizoen van Love Island België en Nederland te winnen. Zij waren het eerste ‘echte’ koppel nadat Fé als bombshell het programma was binnengekomen. Ze bleven tijdens Love Island steeds meer naar elkaar toegroeien.

Ondanks hun verlies in de finale, bleven ze toch contact houden. Dat was niet makkelijk, want Lennert woonde in België en Fé in Nederland. Maar die afstand zag het koppel nooit echt als obstakel. In februari dit jaar gingen ze zelfs samenwonen in België. Ook in april gaf Fé nog een enthousiaste update over hun relatie.

Breuk

Maar toch lijkt er nu een einde te zijn gekomen aan hun avontuur. Dat laat het koppel zelf weten via sociale media. “Lieve allemaal, met heel veel pijn in mijn hart moet ik vertellen dat Lennert en ik uit elkaar zijn. Helaas hebben we toch een andere visie op het leven en de toekomst. Dit hadden we van te voren nooit kunnen voorzien. We houden nog steeds van elkaar en gunnen elkaar het beste. Ik ben er helemaal kapot van, en hoop op alles rust en begrip”, schrijft Fé op haar Instagram Story.

Meer
Lees meer...