‘Love Island’: Deze twee bewoners moeten de villa verlaten

Het nieuwe seizoen van Love Island zit ondertussen al bijna aan de helft. Sinds de start vorige week zijn er dan ook al heel wat dingen gebeurd. Zo hebben de kijkers al veel nieuwe gezichten mogen verwelkomen, maar zijn er ook al enkelen vertrokken. Ook in de aflevering van vanavond verlieten er twee kandidaten het spel.

Love Island is nog maar iets meer dan een week bezig en toch hebben we al heel wat kandidaten zien komen en gaan. Vorige week zagen we zo al hoe Nycole tijdelijk afscheid moest nemen, maar ook hoe ze meteen daarna terugkeerde. Dat kon niet gezegd worden van Thymo en Kluuk die ondertussen de villa voorgoed verlaten hebben.

Vandaag moesten er opnieuw twee kandidaten het spel verlaten. Ook deze keer ging het om de twee met de minste stemmen. Door hun vertrek moeten er ook herkoppelingen plaatsvinden, maar het resultaat daarvan zien we pas morgen.

Gala en Zoran

Het lijkt al een tijdje niet zo goed te gaan tussen Vanity en Zoran. De twee komen wel goed overeen, maar tijdens de laatste paar afleveringen was duidelijk te zien hoe Vanity zich niet volledig thuis voelde naast Zoran. Daar praatte ze ook tijdens deze aflevering open over met de andere vrouwen in de villa. Zij ziet zichzelf beter bij Job passen en hoopt dan ook dat ze snel met hem een koppel kan vormen.

Ook bij Gala loopt niet alles van een leien dakje. Zij maakte als bombshell ook nog niet zo lang geleden haar intrede en vond, ondanks een koppeling met Jonna, nog niet echt haar plaats. Dat is ook de kijker opgevallen. Tijdens het kampvuur maakte presentator Viktor dan ook bekend dat Gala en Zoran de villa moesten verlaten.

Voor Zoran kwam dat niet echt als een verrassing, maar Gala hoopte toch dat ze meer van zichzelf had kunnen laten zien. Welke invloed hun exit zal hebben op de herkoppeling, zien we in de aflevering van vrijdag.

Meer
Lees meer...