Lio en Marvin uit ‘Love Island’ verwelkomen zoontje

De eerste Love Island-baby is er! Lio en Marvin, die als koppel het derde seizoen van het programma verlieten, zijn ouders geworden van een zoontje. Dat maakte het koppel met een foto op Instagram bekend.

Hoewel er elk jaar via Love Island wordt gezocht naar grote liefdes, leek dat in alle voorgaande seizoenen nog niet echt succesvol te zijn. In alle seizoenen van Love Island België en Nederland zijn er slechts twee koppels die vandaag nog samen zijn. Daar zijn Lio en Marvin er een van. Zij verwelkomen nu hun eerste kindje samen.

Marvin en Lio

De echte fans van Love Island kennen Lio al langer dan Marvin. Zij deed namelijk voor het eerst mee in het tweede seizoen van de reeks, maar ging daar zonder grote liefde terug naar huis. In het derde seizoen deed Casa Amor haar intrede en daar waagde Lio een nieuwe kans.

In Casa Amor leerde ze Marvin kennen en dat bleek beter te werken. De twee werden dan ook een koppel en overleefden nog enkele afleveringen. Uiteindelijk haalden ze de finale niet, maar toch wonnen ze op langere termijn. Ze zijn namelijk het enige koppel uit dat seizoen dat nog steeds samen is.

Jack

Hun liefde werd begin dit jaar dan ook bevestigd met een zwangerschapsaankondiging. Via Instagram liet Lio toen weten dat de eerste Love Island-baby onderweg was. Die baby is nu ook op de wereld gekomen. In een post maken Marvin en Lio bekend dat ze een zoontje hebben gekregen. Die kreeg de naam Jack. “When our world fits in our arms“, stond er in het bijschrift te lezen. Of een ander Love Island-koppel hen in de toekomst achterna zal gaan, valt af te wachten.

Meer
Lees meer...