‘Love Island’-Afvaller Thymo blikt terug op deelname: “Hoopte dat kijker mij kon redden”

Thymo was vorige week de eerste afvaller van Love Island na een bewogen begin van het nieuwe seizoen. Na de herkoppeling bleef hij als enige over en dus moest hij de villa verlaten. “Ik vermoedde de dag voor de herkoppeling al dat ik naar huis zou gaan”, zegt Thymo daar nu over.

Het was een bewogen eerste week op Love Island. Het programma begon in een gloednieuwe villa met tien originele Islanders: vijf mannen en vijf vrouwen. Daar kwam dinsdag met Kimmy al een eerste bombshell bij. Zij leek even Nycole naar huis te zenden, maar die mocht terugkeren met Zoran, de volgende bombshell. Later op de week deed ook Thijn zijn intrede in de villa.

De week werd uiteindelijk afgesloten met het vertrek van Thymo. Bij de herkoppeling koos Zoran namelijk voor Vanity, waarmee hijzelf tot dan in een koppel zat. Daardoor zat zijn avontuur er meteen erop.

Vertrek

“Ik vermoedde de dag voor de herkoppeling al dat ik naar huis zou gaan. Ik wist namelijk honderd procent zeker dat Zoran voor Vanity zou kiezen. De andere dames zaten zo goed in een koppel dat ik het heel onwaarschijnlijk vond dat een van hen mij zou kiezen als koppelpartner”, legt hij uit aan Grazia.

Aangezien de eerste afvaller Nycole kort na haar vertrek mocht terugkeren, bestond diezelfde hoop ook bij Thymo. “Dat hoopte ik zeker. Mijn enige hoop was dat de kijker mocht stemmen op zijn of haar favoriete Islander en dat ik daardoor gered zou worden.” Dat gebeurde uiteindelijk niet.

Vanity

Over zijn tijd met Vanity blikt Thymo gemengd terug. “Ik zei eerst dat we niet bij elkaar pasten, maar het is niet zo dat ik daar honderd procent van overtuigd ben”, klinkt het. “Ik denk dat de situatie voor ons anders was geweest als we niet in een koppel hadden gezeten. Dan was het anders gelopen. Als we elkaar spraken, waren onze gesprekken altijd heel serieus. Van: ‘Hoe sta jij erin, en wat is jouw gevoel?’ Het voelde daardoor wat geforceerd tussen ons, alsof het móest klikken. Daardoor ging het voor ons bergafwaarts.”

“Als we niet in een koppel hadden gezeten, hadden we gewoon met elkaar kunnen viben in de villa. We hebben nu te weinig momenten gehad dat we gewoon lol met elkaar konden hebben. Het was vooral heel serieus. Vanity was er op een gegeven moment heel erg mee bezig dat ze met de andere jongens wel kon lachen, en daar ging ze heel erg op af. Ik realiseerde me toen een beetje dat het tussen ons niets zou worden, omdat de moeite bij haar ontbrak om mij beter te leren kennen”, gaat Thymo verder.

Andere singles

Doordat Thymo in een koppel zat met Vanity leerde hij ook niet echt de andere singles kennen. Hij vermoedt echter dat er sowieso niet echt relatie inzat. “Qua uiterlijk zag ik Kimmy wel zitten. Ze is ook nog eens een heel knappe en lieve meid. Maar verder zag ik in geen van de meiden een partner”, besluit Thymo.

Meer
Lees meer...