‘Love Island’: Zo reageert eerste afvaller op vertrek uit de villa

Het nieuwe seizoen van Love Island is deze week van start gegaan op Streamz en uiteraard begon dat meteen met een grote schok. Na amper twee dagen deed met Kimmy de eerste bombshell namelijk al haar intrede in de villa. Daardoor moest er ook direct iemand vertrekken: Nycole. Zij reageerde uiteraard ontgoocheld op dat vertrek.

Sinds begin deze week kan je dagelijks terecht op Streamz voor een nieuwe aflevering van Love Island. Daarin zie je dit jaar niet alleen een gloednieuwe villa, maar uiteraard ook een nieuwe lading singles. De originele groep Islanders bestaat dit jaar uit vijf mannen en vijf vrouwen.

Bij de aankondiging van de deelnemers van dit jaar was er echter nog een zesde vrouw te zien ook. We konden dus verwachten dat die laatste vrouwelijke kandidate – Kimmy – snel als bombshell haar intrede zou doen. Dat gebeurde ook dinsdagavond en zorgde meteen voor sensatie. Zij mocht namelijk een nog maar pas gevormde koppel ‘kapotmaken’ en zo een vrouw naar huis sturen. Kimmy koos daarbij voor Kengi en dus moest Nycole meteen het programma verlaten.

Garbi

Nycole vond het vooral jammer dat ze door haar vroegtijdig vertrek niet meer tijd kon doorbrengen met haar nieuwe vriendin Garbi. Ik heb nog nooit met iemand meegemaakt dat we zo erg hetzelfde denken. Het was gewoon fijn”, legde ze uit.

“Ik vind het niet jammer dat Kimmy Kengi heeft afgepakt. Ik begrijp het helemaal en zag het al aankomen. Maar het deed me wel wat dat ik iedereen zag huilen. Dat maakte me heel emotioneel. But I’m good“, besloot ze.

Meer
Lees meer...