‘Love Island’: Dit zijn de eerste vijf koppels

Het nieuwe seizoen van Love Island is eindelijk van start gegaan. Sinds afgelopen maandag kunnen we dagelijks genieten van een nieuwe aflevering op Streamz. Tijdens de eerste aflevering kwamen we alvast te weten met welke koppels dit seizoen zal beginnen.

In Love Island worden jonge singles gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueuze villa op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Begin juni maakte ITV, de producer van Love Island, bekend dat er in de zomer een nieuw seizoen zou komen. Het vorige seizoen dateert ondertussen al van vorige zomer en bleek op lange termijn geen groot succes voor de koppels.

Daar moeten de Islanders van dit seizoen dus verandering in zien te brengen. Eerder maakte de productie de kandidaten al bekend en tijdens de eerste aflevering kwam de kijker al meteen te weten in welke koppels dit seizoen zal beginnen.

Startschot

Bij de start maakten de kijkers meteen kennis met de zes vrouwen van het gezelschap: Garbi, Kimmy, Lena, Naomi, Nycole en Vanity. Zij leren elkaar en presentators Viktor Verhulst en Holly Mae Brood beter kennen en krijgen dan te horen wat hen te wachten staat.

Nadien worden de mannelijke deelnemers een voor een aan hen voorgesteld en dan is het aan hen om één vrouw uit te kiezen waarmee ze een koppel willen vormen.

Eerste koppels

De eerste die binnenstapt is Kluuk. De Nederlander noemt zichzelf een echte man omdat hij houdt van motors en barbecue. Hij heeft het geluk dat hij als eerste mag kiezen en daarbij valt zijn oog na de eerste voorstellingsronde op Naomi. Daarna is het aan basketter Imad om te kiezen. Nadat Lena als enige naar voor stapt, kiest Imad ook resoluut voor haar.

Als derde is Thymo aan de beurt. De arts in opleiding kan bij zijn intrede al meteen op heel wat interesse rekenen, want alle drie de vrouwen zetten een stap richting hem. Uiteindelijk kiest Thymo voor de blonde Vanity. Daarna komt Jonna de set opgelopen. Ook hij houdt net zoals Imad van basketbal en de twee lijken elkaar dan ook te kennen. Maar de vrouwen moet hij nog zien te overtuigen, want niemand stapt naar voren. Uiteindelijk kiest Jonna voor Nycole.

De laatste die overblijft is Garbi. En hoewel het er even op lijkt dat de laatste mannelijke kandidaat Kengi met haar gekoppeld zal worden, verandert er toch nog een hoop. Nycole stapt namelijk ook naar voren, waarna Kengi voor haar kiest. Uiteindelijk eindigt Garbi dus met Jonna en Nycole met Kengi. Of dat een goede keuze is, zal later blijken.

Love Island is van maandag tot donderdag om 20 uur te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...