‘Love Island’ speelt zich dit jaar af in nieuwe villa

Het is eindelijk bijna zover! Op maandag 21 augustus gaat het nieuwe seizoen van Love Island Vlaanderen en Nederland van start op Streamz. Vorige week werden de nieuwe Islanders bekendgemaakt. Die zullen alvast in een nieuwe villa op zoek kunnen gaan naar de liefde van hun leven.

In Love Island worden jonge singles gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueuze villa op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Begin juni maakte ITV, de producer van Love Island, bekend dat er in de zomer een nieuw seizoen zou komen. Het vorige seizoen dateert ondertussen al van vorige zomer en bleek op lange termijn geen groot succes voor de koppels.

Daar moeten de Islanders van dit seizoen dus verandering in zien te brengen. Vandaag loste de productie alvast de eerste elf namen. Of daar ook dit jaar in Casa Amor nog namen zullen bijkomen, dat valt af te wachten. Net zoals vorig seizoen zal ook dit seizoen gepresenteerd worden door Viktor Verhulst en Holly Mae Brood. Toch is er al één verandering bekendgemaakt: dit seizoen zal zich in een nieuwe villa afspelen.

Nieuwe villa

Het nieuwe seizoen van Love Island zal zich nog steeds op Gran Canaria afspelen, maar toch zal het er een beetje anders uitzien. In een interview met RTL Boulevard heeft presentatrice Holly Mae Brood namelijk laten weten dat er een hele nieuwe villa klaarstaat. “Dat is wel leuk, even een frisse wind erdoorheen. Het gaat wel even anders zijn.”

Of de nieuwe villa ook betekent dat er andere mogelijkheden zullen zijn, valt nog af te wachten. Ook over de aanwezigheid van Casa Amor is nog niets geweten. In hetzelfde interview vertelt Brood wel alvast dat ze deze keer net zoals de kandidaten ook de hele tijd in Spanje zal blijven. Medepresentator Viktor Verhulst zal wel af en toe naar huis reizen.

Love Island is vanaf 21 augustus exclusief te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...