‘Love Island’: Nieuwe bombshell zorgt voor nieuwe grote verrassing

Het nieuwe seizoen van Love Island is nog maar enkele dagen bezig, maar we hebben al twee bombshells de villa zien betreden. Kimmy zorgde er op de tweede dag voor dat Nycole moest vertrekken, maar op de derde dag keerde de Braziliaanse schone terug met de nieuwe bombshell Zoran.

Sinds begin deze week kan je dagelijks terecht op Streamz voor een nieuwe aflevering van Love Island. Daarin zie je dit jaar niet alleen een gloednieuwe villa, maar uiteraard ook een nieuwe lading singles. De originele groep Islanders bestaat dit jaar uit vijf mannen en vijf vrouwen.

Nycole

Eén dag later voegde Kimmy zich echter al bij de groep. Zij koos er toen voor om met Kengi een koppel te vormen, waardoor Nycole de villa moest verlaten. Maar Love Island zou Love Island niet zijn, moesten de makers niet nog een twist hadden voorzien.

“Zoals je weet, is op Love Island niets wat het lijkt. Je kunt vandaag de villa verlaten en dan is het avontuur voorbij. Maar je bent naar Love Island gekomen om de ware liefde te vinden. En we gunnen jou dat”, zei Holly Mae toen Nycole op het punt stond om te vertrekken. Zij kreeg daarbij de kans om met een nieuwe bombshell op date te gaan en zo samen als koppel terug te keren in de villa. Nycole ging maar al te graag in op dat voorstel.

Zoran

Die nieuwe mannelijke bombshell is Zoran, een 26-jarige Belg. Hij verkoopt in het dagelijkse leven onderdelen voor auto’s en is in het weekend actief als dj. Naar eigen zeggen doet hij niet mee aan Love Island voor de aandacht, maar wel voor de liefde.

Zoran valt op “natural beauty’s” en heeft een zwak voor vrouwen met natuurlijke rondingen. Qua karakter zoekt hij een vrouw met de nodige ambitie. Afknappers zijn voor Zoran slechte tanden en te veel plastische chirurgie.

Voor Zoran komt zijn deelname aan Love Island één jaar later dan gepland. Hij hoopte vorig jaar namelijk al aan het programma deel te nemen, maar toen stemde het publiek Nathan in de villa en moest hij afdruipen.

Meer
Lees meer...