‘Love Island’: Eerste bombshell zorgt meteen voor grote schok

Het nieuwe seizoen van Love Island is nog maar pas begonnen of we hebben al van een kandidate afscheid moeten nemen. Kimmy, de eerste bombshell van dit seizoen, zorgde daarvoor. Zij mocht namelijk een van de mannen afpakken van een andere vrouw, die daardoor de villa moest verlaten.

Sinds begin deze week kan je dagelijks terecht op Streamz voor een nieuwe aflevering van Love Island. Daarin zie je dit jaar niet alleen een gloednieuwe villa, maar uiteraard ook een nieuwe lading singles. De originele groep Islanders bestaat dit jaar uit vijf mannen en vijf vrouwen.

Kimmy

Bij de aankondiging van de deelnemers van dit jaar was er echter nog een zesde vrouw te zien ook. We konden dus verwachten dat die laatste vrouwelijke kandidate – Kimmy – snel als bombshell haar intrede zou doen. Dat gebeurde ook dinsdagavond en zorgde meteen voor sensatie.

Op de eerste dag moest de originele Islanders meteen vijf koppels vormen. Lang zouden die niet blijven bestaan, want Kimmy mocht bij haar intrede een man kiezen waarmee een koppel zou vormen. Op die manier zond ze ook meteen een eerste vrouwelijke Islander naar huis.

Afscheid van Nycole

Voor Kimmy haar keuze maakte, ging ze eerst met drie mannen op speeddate. Dat deed ze met Thymo, Kluuk en Kengi, waardoor ‘hun’ respectievelijke vrouwen Vanity, Naomi en Nycole in de gevarenzone zaten. ’s Avonds riep Kimmy de groep samen om haar beslissing mee te delen.

“Ik ben hier natuurlijk om de liefde te vinden en daarom moet ik toch voor mezelf kiezen. Misschien dat ik een onverwachte keuze ga maken voor jullie, maar de jongen met wie ik een koppel wil vormen is Kengi”, zei Kimmy. Nycole moet daardoor na amper enkele dagen al de villa verlaten. 

Meer
Lees meer...