‘Love Island’: Maak kennis met de nieuwe bombshell Thijn (met een bekende zus)

Het gaat snel in Love Island! Het nieuwste seizoen is nog maar enkele dagen bezig en er hebben al drie bombshells hun intrede gemaakt in de villa. De laatste daarvan is Thijn. Die hoopt evenveel geluk te hebben als zijn zus Eilish enkele jaren geleden. Die vond toen namelijk de liefde in Love Island.

Sinds begin deze week kan je dagelijks terecht op Streamz voor een nieuwe aflevering van Love Island. Daarin zie je dit jaar niet alleen een gloednieuwe villa, maar uiteraard ook een nieuwe lading singles. De originele groep Islanders bestaat dit jaar uit vijf mannen en vijf vrouwen. Daar kwam dinsdag met Kimmy al een eerste bombshell bij. Zij zond toen heel kortstondig Nycole weg, tot zij terugkeerde met Zoran, de volgende bombshell.

Thijn

Op donderdag was het opnieuw tijd voor een bombshell. Deze keer is het Thijn die zijn opwachting maakte. Deze 20-jarige student psychologie uit Eindhoven hoopt met zijn deelname aan Love Island zijn zus achterna te gaan. Eilish vond in 2020 in het programma namelijk de liefde bij Gianni. Daarmee zijn zij, samen met Lio en Marvin, de enige twee koppels die de afgelopen drie seizoen gevormd zijn en nog steeds samen zijn.

“Ze zijn nog steeds samen en ik hoop ook hier de liefde te kunnen vinden”, legt Thijn uit over zijn zus. Zelf zoekt hij een vrouw die ambitieus, zorgzaam en lief is. Hij vindt een “leuke bos haren” een pluspunt, net als natuurlijke schoonheid. Eilish reageerde op Instagram alvast enthousiast op de deelname van haar jonge broer. “Zo trots op jou. Je gaat dit supergoed doen. Pff, ik mis je nu al”, schreef ze daar.

Meer
Lees meer...