‘Love Island’: Zo reageert de eerste echt afvaller op zijn vertrek

De eerste week van Love Island zit erop en dus hebben we ook een eerste echte vertrekker uit de villa. Na de herkoppeling bleef Thymo alleen over en dus moest hij onherroepelijk naar huis. Na afloop blikte hij terug op zijn korte verblijf.

Het was een bewogen eerste week op Love Island. Het programma begon in een gloednieuwe villa met tien originele Islanders: vijf mannen en vijf vrouwen. Daar kwam dinsdag met Kimmy al een eerste bombshell bij. Zij leek even Nycole naar his te zenden, maar die mocht terugkeren met Zoran, de volgende bombshell. Later op de week deed ook Thijn zijn intrede in de villa.

Thymo

Daardoor was er één man te veel in Love Island en dus moest er op het einde van de week iemand naar huis. De beslissing daarover zou vallen na de herkoppeling. Daar zag het er al snel beroerd uit voor Thymo. Hij vormde aanvankelijk namelijk een koppel met Vanity, maar die werd gekozen door nieuwkomer Zoran. Omdat niemand anders Thymo koos, zit zijn avontuur erop.

“Ik ben wel trots op mezelf. Ik heb mijn best gedaan voor het koppel waarin ik heb gezeten. Het mocht alleen niet baten, we pasten niet bij elkaar. Het is niet anders. Ik ben trots op hoe ik het heb aangepakt. Love Island heeft me wel gemotiveerd om weer in de liefde te gaan geloven. Ik ben er nog niet helemaal, maar het is een stapje in de goede richting”, besluit de positieve Thymo bij zijn vertrek.

Streamz

Love Island is van maandag tot donderdag om 20 uur te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...