‘Love Island’: Dit is de eerste (echte) afvaller na de herkoppeling

De eerste week van Love Island zit erop en dus is er jammer genoeg ook een eerste afvaller. Omdat we meer mannen dan vrouwen in de villa hadden, zou er bij de herkoppeling automatisch een mannelijke bewoner overblijven. Dat bleek uiteindelijk Thymo te zijn. Hij is daarbij de eerste afvaller van dit seizoen van Love Island.

Sinds begin deze week kan je dagelijks terecht op Streamz voor een nieuwe aflevering van Love Island. Daarin zie je dit jaar niet alleen een gloednieuwe villa, maar uiteraard ook een nieuwe lading singles. De originele groep Islanders beston dit jaar aanvankelijk uit vijf mannen en vijf vrouwen. Daar kwam dinsdag met Kimmy al een eerste bombshell bij. Zij zond toen heel kortstondig Nycole weg, tot zij terugkeerde met Zoran, de volgende bombshell. Later op de week deed ook Thijn zijn intrede in de villa.

Herkoppeling

Aan het einde van het week was het dan tijd voor de echte eerste afvaller van dit seizoen van Love Island. Wie dat was, werd beslist door een herkoppeling. Viktor en Holly Mae riepen daarvoor alle bewoners bij de vuurkorf. De recentste nieuwkomers Zoran en Thijn mochten als eerste een partner kiezen, waarna het de beurt was aan de vrouwen.

Zoran koos daarbij voor Vanity, terwijl Thijn ging – enigszins verrassend – voor Garbi. Nycole verrast allerminst met haar keuze voor Jonna. Lena gaat voor Imad. Kimmy wil een koppel vormen met Kengi en Naomi blijft bij Kluuk. Na het vormen van die zes nieuwe koppels bleef Thymo over. Hij moet dus Love Island verlaten.

Love Island is van maandag tot donderdag om 20 uur te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...