‘Klopjacht’-kandidaat doet ook mee aan ‘Love Island’

Deze ochtend maakte Play4 de kandidaten van Klopjacht bekend. Dat programma, waarin verschillende Vlamingen op de vlucht slaan en uit handen moeten blijven van de speurders, gaat op 3 september van start. Maar een van de kandidaten is nu alvast te zien in een ander programma. De 22-jarige Jonna zit namelijk ook in het nieuwe seizoen van Love Island.

Het nieuwe tv-seizoen komt eraan. Verschillende zenders maakten deze week hun programmatie voor het najaar bekend en op Play4 zit daar ook Klopjacht bij. Op Streamz is ondertussen ook Love Island al gestart en daarin is ook een van de voortvluchtigen te zien.

Jonna

In Klopjacht moeten gewone Vlamingen proberen 400 uur uit de handen blijven van een team topspeurders. Als ze er op het einde in slagen om het extractiepunt te bereiken zonder gepakt te worden, maken ze kans op een geldprijs. De enige voorwaarde daarbij is dat ze in België blijven.

Een van de duo’s uit dat nieuwe seizoen van Klopjacht is Kevin en Jonna. Ze zijn beiden fan van de serie Prison Break en halen daar ook hun inspiratie uit. De broers hebben een grote passie voor basketbal en hebben beiden op hoog niveau gespeeld. Die liefde voor basketbal zagen we ook al terug op de deelnemerslijst van Love Island.

Dubbele deelname

Want ook daar doet de 22-jarige Jonna aan mee. In de eerste aflevering werd hij door geen enkele dame gekozen en veranderde hij na zijn eigen keuze voor Nycole toch nog naar Garbi. Met haar is hij op dit moment op het eiland nog steeds een koppel. Of dat ook echt zal blijven duren, valt af te wachten.

Zowel bij Love Island als bij Klopjacht heeft hij dus iets te winnen. De vraag is nu of hij bij een van de twee of bij beide programma’s ook echt als winnaar uit de bus komt. Dat zullen we binnen enkele maanden te weten komen.

Love Island is van maandag tot donderdag te zien op Streamz. Klopjacht is elke zondag te zien op Play4.

Meer
Lees meer...