‘Klopjacht’: Dit zijn de 14 voortvluchtigen van dit seizoen

Het is zover! Een derde seizoen van Klopjacht komt er binnenkort aan. Vanaf 3 september kan je elke zondag op Play4 terecht om te zien of de 14 nieuwe voortvluchtigen uit de handen van de speurders kunnen blijven. Wie die voortvluchtigen zijn, maakt de zender nu bekend.

Play4 zond in najaar van 2021 voor het eerst Klopjacht uit. In dat programma moeten gewone Vlamingen proberen 400 uur uit de handen blijven van een team topspeurders. Als ze er op het einde in slagen om het extractiepunt te bereiken zonder gepakt te worden, maken ze kans op een geldprijs. De enige voorwaarde daarbij is dat ze in België blijven.

Het tweede seizoen ging van start eind augustus 2022, en nu ongeveer één jaar later volgt er ook een derde. Dit zijn de kandidaten.

Voortvluchtigen

Katrien (55) en Yves (38)

Play4

Het meest opvallende duo is misschien wel Katrien en Yves uit Geluwe en Wevelgem. Katrien baatte vijftien jaar een café uit waar Yves vaste klant was. Sindsdien zien ze elkaar als moeder en zoon. Leuk weetje: Katrien heeft een QR-code getatoeëerd waarmee ze hun netwerk kunnen contacteren.

Kevin (20) en Jonna (22)

Play4

De broers Kevin en Jonna komen uit Willebroek. Ze zijn beiden fan van de serie Prison Break en halen daar ook hun inspiratie uit. De broers hebben een grote passie voor basketbal en hebben beiden op hoog niveau gespeeld. De opvallende kijker kan Jonna ook herkennen uit het nieuwe seizoen van Love Island.

Chloé (26)

Play4

De eerste single player van dit seizoen is de 26-jarige Chloé uit Knokke. Chloé zit in haar laatste jaar Geneeskunde en droomt ervan zich aan te sluiten bij Artsen Zonder Grenzen en hulpverlening te doen in het buitenland. Tijdens de klopjacht legt Chloé zichzelf nog een extra uitdaging op. Ze wil namelijk haar laatste examen afleggen tijdens de opnames.

Kiala (47) en Tine (47)

Play4

Kiala en Tine zijn ex-collega’s uit Wilrijk. Ze leerden elkaar kennen op hun vorige job, maar zijn sindsdien niet meer uit elkaar te krijgen. Kiala werkt als familiaal bemiddelaar en is kunstenares, Tine werkt als bediende bij de webstore Elle & Rapha. Als ze gevat worden hebben ze de voorkeur voor team BRAVO. Volgens de speurders heeft het duo iets weg van het bekende duo Thelma & Louise.

Roxan (20) en Ann-Sophie (18)

Play4

Roxan en Ann-Sophie zijn twee vriendinnen uit het Gentse. Ann-Sophie is met haar 18 jaar de jongste van het gezelschap, maar toch is ze niet te onderschatten. Ze zien de leeftijd namelijk meer als een troef dan als een nadeel. De speurders zullen zich dus moeten inspannen.

Marisya (23) en Meredith (27)

Play4

Ook dit duo komt uit Oost-Vlaanderen. Marisya en Meredith zijn twee zussen uit Schellebelle en wonen allebei nog bij de mama. Zij zal dan ook een belangrijke rol gaan spelen in de verdwijning van de twee. Het trio heeft namelijk een zeer sterke band en lieten zelfs matching tattoo’s zetten.

Jasper (29) en Brieuc (27)

Play4

Dit koppel uit Deinze heeft de contactgegevens van bijna 100 mensen uit het hoofd geleerd. Ze zijn dus volledig klaar om de speurders te slim af te zijn. Jasper en Brieuc zijn al 9 jaar samen en zijn naast partners ook zakenpartners. Dat zorgt ervoor dat ze elkaar dus écht door en door kennen. Iets wat enorm in het nadeel van de speurders kan spelen.

Polle (42)

Play4

Van Deinze naar ’t zeetje. De laatste kandidaat is de 42-jarige Polle uit Bredene. Ook hij doet alleen mee aan het avontuur. Polle werkt als marinier voor defensie, heeft een gezin en is een echte familieman. Hij is heel fier op zijn werk en zal zijn ervaring en technieken proberen te gebruiken tijdens Klopjacht. Hij is dan ook bereid om het hoofdkwartier lam te leggen als dat van pas zou komen.

Klopjacht is vanaf zondag 3 september te zien op Play4. Bekijk hier alvast een eerste teaser:

Meer
Lees meer...