Play4 dropt eerste beelden nieuw seizoen ‘Klopjacht’

Het is zover! Een derde seizoen van Klopjacht komt er binnenkort aan. In een nieuwe korte clip heeft zender Play4 de komst aangekondigd. Daarin zien we alvast enkele van de kandidaten. Wanneer het nieuwe seizoen precies zal verschijnen, is nog niet bekend.

Play4 zond in najaar van 2021 voor het eerst Klopjacht uit. In dat programma moeten gewone Vlamingen proberen 400 uur uit de handen blijven van een team topspeurders. Als ze er op het einde in slagen om het extractiepunt te bereiken zonder gepakt te worden, maken ze kans op een geldprijs. De enige voorwaarde daarbij is dat ze in België blijven.

Het tweede seizoen ging van start eind augustus 2022, en nu ongeveer één jaar later volgt er ook een derde. Daarvan dropte Play4 alvast de eerste beelden.

Klopjacht

Dat Vlaanderen een haat-liefdeverhouding heeft met Klopjacht, is al een tijdje bekend. Al sinds het eerste seizoen regende het af en toe al aan commentaar van de kijkers. Zo zouden heel wat zaken uit de reeks ongeloofwaardig zijn en geloven velen dat niet alles verloopt zoals het programma ons doet geloven. Zo ging er vorig seizoen een TikTok viraal waarbij er een duidelijke fout werd opgemerkt.

Toch blijft de reeks een succes en is het ondertussen al aan zijn derde editie toe. Wanneer die precies van start gaat, is nog niet bekend. Al is de kans groot dat dat deze maand nog zal zijn.

Eerste beelden

In de eerste video horen we alvast opnieuw presentator Axel Daeseleire. Hij presenteerde ook al de eerste twee seizoenen. In de rest van de beelden krijgen we al kort de deelnemers en de speurders te zien. Het gaat daarbij al zeker om twee vrouwelijke en twee mannelijke duo’s. Ook teamleider Danny is alvast opnieuw van de partij.

Bekijk de eerste beelden van Klopjacht hier:

Klopjacht seizoen 3 verschijnt binnenkort op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...