‘Klopjacht’-kijker ontdekt montagefout bij arrestatie Lothar

Het tweede seizoen van Klopjacht is al over halfweg. In de laatste aflevering konden de speurders maar liefst drie mensen oppakken: Mike, Stef en Lothar. En met die laatste waren de speurders maar al te blij, want Lothar was hen al twee dagen te slim af. Uiteindelijk werd hij dicht bij zijn eigen huis opgepakt, maar tijdens de arrestatie was er toch iets raar aan de hand. Een opmerkzame kijker deelde namelijk een opvallend filmpje van die arrestatie op TikTok.

Klopjacht gaat er dit jaar heftig aan toe. In de eerste afleveringen werden er al heel wat voortvluchtigen gepakt, maar daarna bleef het even stil bij de speurders. Uiteindelijk konden ze de laatste twee afleveringen terug vier mensen oppakken.

Een van die mensen was militair Lothar, die de speurders al een tijdje te slim af was. Hoewel hij dicht bij huis bleef en zich leek te verschuilen bij de mensen die hij het meest vertrouwde, duurde het toch lang voordat de speurders hem te pakken kregen. Uiteindelijk werd hij opgepakt wanneer hij aan het wachten was op zijn volgende lift. Maar die arrestatie zorgde voor wat ophef op TikTok. Er zou namelijk een grote fout het programma zijn ingeslopen.

Montagefout

Wanneer Lothar aan de sporthal aankomt om daar te wachten op zijn volgende helper, loopt het verkeerd. De speurders weten namelijk, door het aftappen van telefoongesprekken, dat Lothar daar aanwezig was. Op die manier kwam de militair in een net van speurders terecht.

Hij probeerde nog te vluchten, maar ondanks zijn goeie conditie haalde hij het niet. Op het eerste zicht een normale arrestatie, maar toch vond kijker Milan Simoen (@milansimoen) een grote fout in het programma. Hij deelde zijn vondst op TikTok en tagde zender Play4. De video behaalde ondertussen al meer dan 24.000 likes.

In de video is te zien hoe Lothar tijdens zijn vlucht van de politie een kleine make-over lijkt te ondergaan. Zo is hij de eerste seconden van zijn vlucht te zien met een harnas met camera op zijn borst, maar enkele seconden later is dat harnas plots verdwenen. Dat wekt bij de kijkers natuurlijk de nodige vragen op. Al is de kans bestaande dat de makers de vluchtscène, na de echte arrestatie, gewoon nog enkele keren opnieuw hebben opgenomen.

Bekijk de TikTok hier:

@milansimoen

@vier @klopjacht @losers

♬ origineel geluid – Milansimoen

Klopjacht is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...