‘Klopjacht’: Extra beelden tonen de bijzondere voorbereiding van de mobiele teams

In de derde aflevering van Klopjacht was er veel werk voor de mobiele teams. Zij trokken met z’n allen naar de Meir in Antwerpen in de hoop daar voortvluchtigen te treffen die de tip over het extractiepunt kwamen bekijken. Daarnaast was er ook een grootschalige actie in Deurne. In een nieuwe video krijgen we te zien hoe de teams zich voorbereidden op hun drukke werkdag.

De speurders brengen het er in het tweede seizoen van Klopjacht opvallend goed vanaf. Voor de derde week op rij wisten ze zo deelnemers op te pakken. In de extra beelden krijgen we nu te zien wat de mobiele teams doen om zich voor te bereiden op hun acties.

Sing-alongs, snoepjes en squats

Gisteren konden we in de derde aflevering van Klopjacht zien hoe de mobiele teams verzamelden in Deurne om Marie en Nicolas in te sluiten. Daarnaast trokken ze ook met z’n allen naar de Meir om daar in de gaten te houden wie er naar de reclameborden met informatie over het extractiepunt kwam kijken. In extra beelden krijgen we nu te zien wat de mobiele teams zoal doen wanneer ze niet achter voortvluchtigen hollen.

Om zich perfect voor te bereiden op hun werkdag houden de mobiele teams (vooral Guy en Jeremy) zich bezig met wat we S3 kunnen noemen: sing-alongs, snoepjes en squats. We krijgen namelijk te zien hoe Jeremy en Guy enthousiast meezingen met de radio. Wanneer ze later de andere teams tegenkomen worden er snoepjes naar elkaar gegooid vanuit te wagen. Tot slot is er natuurlijk ook tijd voor écht voorbereidingswerk in de vorm van enkele squats om de benen op te warmen. En dat was allemaal niet zonder resultaat, want in aflevering 3 werd er opnieuw een duo gevat en de speurders lijken ook Mike en Stef dicht op de hielen te zitten.

Bekijk hier de extra beelden van aflevering 3 van Klopjacht:

Klopjacht is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...