‘Klopjacht’: Kandidate scheert haar af om onherkenbaar te blijven

Het nieuwe seizoen van Klopjacht is al even bezig, en dat betekent ook dat de speurders alsmaar meer te weten komen over de overgebleven voortvluchtigen. In de aflevering van zondag is zo te zien hoe alle vluchters op de Meir van Antwerpen moeten raken om iets op te halen, maar daar zijn de speurders ook van op de hoogte. Dat zorgt er meteen voor dat de kandidaten écht alles op alles moeten zetten om onder de radar te blijven.

Klopjacht gaat er dit seizoen heftig aan toe. Nadat deelnemer Anja in de eerste aflevering al werd opgepakt, was het in de tweede aflevering al aan Demi en Ilias. Zij werden verklikt door een gouden tip op de kliklijn en werden zo dus meteen gevat. En ook deze week gaat de sneltrein verder. Alle overgebleven kandidaten moeten namelijk een tip ophalen op de Antwerpse Meir, maar dat weten de speurders ook. De nodige maatregelen moeten dus genomen worden.

Imke en Saar

Het speurdersteam zit de voortvluchtigen uit Klopjacht voortdurend op de hielen. In de eerste twee afleveringen werden er al drie vluchters opgepakt en ook in de derde lijkt het spannend te worden. De overige kandidaten moeten zich namelijk naar de Antwerpse Meir begeven voor een extra tip, en dat is niet zonder risico.

De speurders zijn namelijk ook op de hoogte van de transactie en begeven zich in full force naar de shoppingstraat. Het is dus aan de vluchters om zo onopvallend mogelijk aan die tip te komen, en daar hebben Imke en Saar iets op gevonden. Saar zal namelijk haar haar afscheren in de hoop zo niet op zichzelf te lijken en de speurders op een dwaalspoor te brengen. Of dat lukt, dat valt nog af te wachten.

Kliklijn

De beslissing van Saar lijkt ons alleszins ook geen slecht idee nu de kliklijn er is. Het concept van het tweede seizoen van Klopjacht op Play4 is nagenoeg ongewijzigd. Het enige verschil is dat kijkers op voorhand de gezichten van de deelnemers wisten. Zo konden ze ervoor kiezen om ofwel het – deels vernieuwde – speurdersteam te helpen, of de deelnemers zelf.

Vorige week besloot een kijker alvast de speurders te helpen, want door een gouden tip werden Demi en Ilias opgepakt. De kijker kreeg daarvoor een beloning van 500 euro.

Bekijk de preview met Saar en Imke hier:

Klopjacht is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...