‘Klopjacht’ gaat dit weekend van start; eerste kandidaten al meteen in gevaar

Deze zondag, op 28 augustus, gaat het nieuwe seizoen van Klopjacht van start op Play4. Daarin zullen opnieuw verschillende onbekende Vlamingen proberen om uit de handen van de speurders te blijven. In tegenstelling tot het vorige seizoen, wist ook Vlaanderen deze keer wie de voortvluchtigen waren. Zij krijgen de keuze om ofwel hen te helpen ofwel de politie. Die extra mogelijkheid zorgt in de eerste aflevering al meteen voor wat spanning.

Play4 heeft zonet een eerste fragment van het nieuwe seizoen van Klopjacht gedeeld. Daarin is te zien hoe een eerste duo op de eerste dag al in de problemen lijkt te komen. Dat kan komen door het feit dat er een nieuwe factor aan het programma is toegevoegd. Er bestaat namelijk een kliklijn, waar mensen de politie tips kunnen geven over de voortvluchtigen.

Klopjacht

Vanaf zondag kunnen we weer kijken naar Klopjacht. Daarin proberen 15 kandidaten om 400 uur uit de handen van de speurders te blijven. Deze keer gaat het over 7 duo’s en 1 enkeling. Zij zullen aan de hand van geheime boodschappen, vrienden en onbekenden moeten proberen om onder te duiken. Maar voor een van de duo’s lijkt het in de eerste aflevering al mis te lopen.

In een eerste preview is te zien hoe Lothar en mama Anja na een korte vlucht beslissen om een pauze in te lassen. Dat lijkt geen goed idee, want na een tijdje zijn de speurders hen al op het spoor. Speurders Guy en Jeremy rijden met de auto door Marche-les-Dames wanneer ze plots personen zien bij een verlaten gebouw.

Ze beslissen op te splitsen, waarna Anja precies stemmen lijkt te horen. “Ik hoor een deur dichtslaan. Serieus, ik word zot. Ik wil echt gaan kijken”, klinkt het dan ook bij Anja. Daarna is nog te zien hoe ze wel degelijk de speurders opmerkt, waarna het duo het op een lopen zet. Of moeder en zoon nog kunnen ontsnappen, valt af te wachten.

Bekijk de eerste preview van Klopjacht hier:

Klopjacht is vanaf 28 augustus elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...