‘Klopjacht’: Maak kennis met de deelnemers van seizoen 2

Klopjacht komt eind deze week terug! In het tweede seizoen gaan vijftien deelnemers op de vlucht voor het team van topspeurders. Deze keer gaat het om zeven duo’s en één solovluchter. In een nieuwe video stellen de deelnemers zich alvast kort voor.

De jacht wordt zondag geopend. Dan kunnen we in Klopjacht opnieuw zien hoe een aantal onbekende Vlamingen op de vlucht gaan. Ze moeten daarbij uit de handen van een topteam aan speurders proberen te blijven. En die krijgen dit jaar de hulp van de kijker.

Klopjacht seizoen 2

In mei, toen de opnames voor het tweede seizoen van Klopjacht aan de gang waren, kregen we al foto’s en namen van de deelnemers te zien. Daarmee konden we ze dan ook zelf proberen op te sporen en ze verklikken via de kliklijn. Maar nu kunnen we de deelnemers wat beter leren kennen in een nieuwe video.

In de video komen we zo te weten dat Nicolas en Marie een koppel zijn dat al vijf jaar samen is. Zij vullen elkaar perfect aan omdat Marie “geen rem heeft”, maar Nicolas wel. Illias en Demi zijn een interessante combo, want Illias is de schoonbroer van Demi. Een andere familieband is die van Anja en Lothar, zij zijn moeder en zoon, wat mogelijk ook interessant kan worden tijdens hun vlucht.

Mario gaat alleen op de vlucht en hij ziet dat zelf als een voordeel. “Als je fouten maakt, dan maak je ze zelf”, klinkt het. Broers Gillian en Kevin hebben daar een heel andere kijk op. Zij geven aan dat ze het niet zonder elkaar zouden redden. Naast de broers doet er ook een tweeling mee. Imke en Saar kennen elkaar al letterlijk hun hele leven en zijn dus als geen ander op elkaar ingespeeld. Ook Mike en Stef kennen elkaar door en door, want zij zijn al achttien jaar lang bevriend. Nisrine en Zahna tot slot zijn ook hartsvriendinnen.

Bekijk hier de video waarin we de deelnemers van het tweede seizoen van Klopjacht al kort leren kennen:

Het tweede seizoen van Klopjacht is vanaf 28 augustus elke zondag te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...