‘Klopjacht’ seizoen 2 start later deze maand

De jacht is opnieuw geopend! Vanaf zondag 28 augustus gaan de speurders opnieuw op zoek naar vijftien voortvluchtigen in Klopjacht. Dit jaar spelen ook de kijkers daarbij een rol, want zij konden via de kliklijn de locatie van de deelnemers prijsgeven. Of die tips van kijkers iets hebben uitgehaald, komen we eind deze maand dus te weten.

Vorige week konden we via GoPlay Klopjacht Celebs volgen, waarin twee duo’s van BV’s op de vlucht gingen. Maar vanaf zondag 28 augustus is het opnieuw de beurt aan onbekende Vlamingen. Al waren die tijdens hun vlucht dit jaar ook niet helemaal onbekend.

Klopjacht seizoen 2

De identiteit van de voortvluchtigen van het tweede seizoen van Klopjacht werd namelijk vrijgegeven aan de kijkers. In mei, op het moment dat de deelnemers onder de radar moesten blijven, werden hun foto’s en namen gedeeld. Daardoor wisten de kijkers wie er op de vlucht was en konden ze kiezen wat ze deden wanneer ze iemand tegenkwamen.

Je kon ervoor kiezen om de voortvluchtigen te helpen, door hen onderdak of vervoer te geven. Maar je kon ook de speurders helpen. Daardoor kon je bellen naar de kliklijn en zo de locatie van een deelnemer of een duo prijsgeven. Wie een tip doorbelde waardoor uiteindelijk iemand gevat kon worden, kreeg 500 euro.

Dit jaar wordt er gejaagd op zeven duo’s en één persoon die alleen op de vlucht is. Of de hulp van de kijkers ervoor zorgt dat de deelnemers sneller gevat worden, komen we vanaf zondag 28 augustus te weten. In de nieuwe trailer voor het tweede seizoen krijgen we alvast te zien hoe enkele deelnemers in het nauw worden gedreven.

Bekijk hier de nieuwe trailer voor het tweede seizoen van Klopjacht:

Het tweede seizoen van Klopjacht is vanaf 28 augustus elke zondag te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...